Galatasaray-Randers Maçinin Ardindan

Randers Teknik Direktörü Thomas Thomasberg:'Hayal kirikligina ugradigimizi söyleyebilirim' 'Galatasaray'in turu geçmeyi hak ettiklerini düsünüyorum ancak yine de takimimla da gurur duyuyorum. Galatasaray'a zorluk çikardigimizi düsünüyorum'

Randers Teknik Direktörü Thomas Thomasberg, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'a elenmenin hayal kirikligini yasadiklarini söyledi.

Play-off turunda 1-1 ve 2-1'lik skorlarla elenen ve yoluna UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde devam eden Danimarka temsilcisinin teknik direktörü, Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda oynanan maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Galatasaray'in turu geçmeyi hak ettigini dile getiren Thomasberg, "Hayal kirikligina ugradigimizi söyleyebilirim. Maçin basinda golü bulduk. Galatasaray'in üzerimize gelecegini biliyorduk. Birçok pozisyon buldular. Galatasaray'in turu geçmeyi hak ettiklerini düsünüyorum ancak yine de takimimla da gurur duyuyorum. Galatasaray'a zorluk çikardigimizi düsünüyorum." diye konustu.

Sari-kirmizili ekibin ofansif bir futbol oynadigini aktaran 46 yasindaki teknik adam, "Galatasaray'da begendigim 1 veya 2 oyuncu seçebilecegimi düsünmüyorum. Çünkü takim oyunu oynuyorlar. Ofansif oynadilar. Defansta bazi hatalari oldu ama takim olarak iyiydiler. Yetenekli oyunculari vardi." ifadelerini kullandi.

Karsilasmada Randers'in tek golünü atan Marvin Egho da hayal kirikligi yasadiklarini tekrarladi.

Maça iyi basladiklarini aktaran 27 yasindaki futbolcu, "Erken bir gol bulduk. Ilk yari oldukça iyiydik. Istanbul'da oynamak oldukça zor. Kasimpasa Stadi olsa da taraftarlar iyi baski olusturabiliyor. Ancak ikinci yarinin basinda 1-1 olunca sonrasinda baskiyi karsilamak bizim için zor oldu. Hayal kirikligina ugradik ama elimizden geleni yaptigimizi düsünüyorum. Umarim UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde iyi devam edebiliriz." degerlendirmesinde bulundu.

Egho, Istanbul'da Galatasaray'a karsi oynamanin güzel bir tecrübe oldugunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA