Thomas Thomasberg Açiklamasi 'Hayal Kirikligina Ugradik'

Randers Teknik Direktörü Thomas Thomasberg, hayal kirikligina ugradigini belirterek, Galatasaray’in turu geçmeyi hak ettigini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda 1-1’in rövansinda Danimarka Randers, Recep Tayyip Erdogan Stadyumu’nda karsilastigi Galatasaray’a 2-1 maglup oldu. Müsabakanin ardindan konusan Randers Teknik Direktörü Thomas Thomasberg, "Hayal kirikligina ugradigimi söyleyebilirim. Maça iyi basladik. 20-25 dakika içinde golü de bulduk. Galatasaray birçok pozisyon buldu. Hak ettiler. Takimimla gururluyum. Turu geçmek istiyorduk, bu yüzden hayal kirikligina ugradik. Galatasaray takim oyunu oynuyor. Ofansif oynuyorlar. Takim olarak iyiydiler. Yetenekli oyunculara sahipler" diye konustu.

Maça iyi basladiklarini belirten oyunculardan Marvin Egho, "Golü de attik. Ilk yari oldukça iyiydik. Istanbul’da oynamak oldukça zor. Kasimpasa’da da oynasak taraftar iyi baski yapti. Hayal kirikligina ugradik. Umarim Konferans Ligi’nde iyi devam edebiliriz. Güzel bir tecrübeydi. Burada neyle karsilasacagimizi biliyorduk. 1-0’dan sonra 2’yi atmamiz gerekiyordu. Golü attilar. Burada iyi bir tecrübe kazandigimizi düsünüyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA