Karate Milli Takim Antrenörü Murat Delihasan, Karate Federasyonu Baskanligina Adayligini Açikladi

Kayseri'de, Karate Milli Takim Antrenörü Murat Delihasan, Türkiye Karate Federasyonu Baskanligi'na aday oldugunu bildirdi.

Kayseri Ögretmenevi'nde düzenlenen aday tanitim toplantisinda, AA muhabirine konusan Delihasan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'nda karatede güzel bir basari elde ettiklerini söyledi.

Rahmetli agabeyinin bu konuda çok büyük emekleri oldugunu belirten Delihasan, "Bizler de bu emaneti en iyi sekilde sonuçlandirmak, rahmetli agabeyimin hayalini gerçeklestirmek için elimizden geleni yaptik çok sükür. 4 tane madalya ile karatede dünyada en çok madalyayi alan ülke olma unvani kazandik. Türkiye'de de en basarili, en fazla madalya alan brans olarak bunu sonuçlandirmis olduk. Bu bakimdan mutluyuz, gururluyuz." diye konustu.

Olimpiyat oyunlari sonrasi bir seçim sürecine girdiklerini kaydeden Delihasan, "Camiadaki arkadaslarimiz, agabeylerimiz, hocalarimiz ile yaptigimiz istisarelerin sonucunda aday olmamiz konusunda teveccühte bulundular. Biz de aday olmak için karar aldik. Insallah o teveccühe layik olmaya çalisacagiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA