Belediyespor Yeni Sezonda Karacabeylilerin Yüzünü Güldürecek

TECO Karacabey Belediyespor Kulübü yöneticileri, Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan ile birlikte gerçeklestirdigi ziyaretlerde, Bursa Valisi Yakup Canbolat ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Salih Basparmak’i makaminda ziyaret etti.

TECO Karacabey Belediyespor Baskani Sarp Yalçinkaya, yeni sezona hazir olduklarini ve bu yil da iddiali bir futbol sergileyerek sampiyonluk için mücadele edeceklerini belirtti.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan da, Karacabey’in artik spor ile anilan bir sehir olduguna vurgu yaparak, futbol ve voleybolda ulusal basarilara imza atildigini ve diger branslarda da önemli basarilar beklediklerini söyledi.



Vali Canbolat da TECO Karacabey Belediyespor’u ilgiyle takip ettiklerini belirterek, çalismalarinda yönetime basarilar diledi. Canbolat’in ardindan Vali Yardimcilari Mustafa Özsoy ile Yusuf Gökhan Yolcu da ziyaret edildi.

Valiligin ardindan Karacabeyli heyetin bir sonraki duragi, Gençlik ve Spor Il Müdürü Salih Basparmak oldu. Gerçeklesen ziyarette, takimin çalismalari hakkinda bilgi verilirken yine burada da Karacabey’de gerçeklesen spor faaliyetleri üzerine görüsüldü.

Öte yandan ziyaretlerde Vali Yakup Canbolat ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Salih Basparmak’a, TECO Karacabey Belediyespor formasi hediye edildi.

Kaynak: İHA