Avrupa Sampiyonu Karateci Keyda Nur Çolak'a Havalimaninda Coskulu Karsilama

Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasi’nda altin madalya kazanan Trabzon Büyüksehir Belediyespor Kulübü sporcusu Keyda Nur Çolak, Trabzon Havalimani’nda coskuyla karsilandi.

Finlandiya’nin Tampere kentinde düzenlenen 48. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yas Alti Avrupa Karate Sampiyonasi’nda Avrupa Sampiyonu olan Trabzon Büyüksehir Belediyespor Kulübü ve Trabzon TOHM sporcusu Keyda Nur Çolak memleketi Trabzon’a döndü. Sampiyon sporcu için Trabzon Büyüksehir Belediyesi ve Gençlik Spor Il Müdürlügü görkemli bir karsilama töreni hazirladi. Keyda Nur Çolak, Trabzon Havalimani’nda Büyüksehir Belediyespor Kulübü Genel Kaptani Murat Öztürk, Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk ve sevenleri tarafindan mesaleler esliginde karsilandi. Basarili sporcuyu karsilama töreninde eski Bakan ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Faruk Nafiz Özak da yalniz birakmadi. Coskulu karsilamadan mutluluk duyan Keyda Nur Çolak, herkese tesekkür etti.

Trabzon Büyüksehir Belediyespor Kulübü Genel Kaptani Murat Öztürk yaptigi açiklamada, “Belediye Baskanimiz Sayin Murat Zorluoglu’nun riyasetinde, spora ve sporcularimiza destek vermek için özel gayret gösteriyoruz. Keyda Nur kardesimizin Avrupa Sampiyonlugu basarisi kazanmasi bizleri gururlandirmistir. Kendisine, hocasina ve ailesine yürekten tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA