Volvo, Besiktas'a Yeni Sezon Için Sarj Edilebilir Araç Teslim Etti

Besiktas Kulübünün sponsorlari arasinda yer alan Volvo, sarj edilebilir yeni araçlarini düzenlenen lansmanla siyah-beyazli kulübe teslim etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen toplantiya siyah-beyazli kulübün baskani Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri Fatih Avsar, Enis Ulusoy, teknik direktör Sergen Yalçin, futbolcular Gökhan Töre, Welinton Souza, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Domagoj Vida, Ajdin Hasic, Oguzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Kenan Karaman, Necip Uysal, Michy Batshuayi, Cyle Larin ve Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Magnus Boman katildi.

Toplantida bir konusma yapan Ahmet Nur Çebi, "Sporun, futbolun bir sov haline geldigi dünyada sponsorlarin önemi her geçen gün artmaktadir. Sponsorlariyla yürüyen kulüplerin aldiklari desteklerle daha basarili olduklari malumdur. Üç yildir bize sponsorluk yapan ve araçlariyla destek veren, ekonomik destek saglayan Volvo'ya tesekkür ediyorum. Volvo dünyanin en saglam araçlarindan biri. Son zamanlarda çevre kirliligi, iklimdeki sikintilar üzerinde de sorumluluk sahibi ve dünyamizin geleceginin nasil olacagi belli olmadigi bir dönemde elektrikli araçlarla dünyamiza destek veriyor. Volvo'ya dünya insanlari adina bir kez daha tesekkür ediyorum. Iyi ki destek oldunuz. 3 yilin üstüne devam ediyoruz. Umarim uzun yillar daha beraber oluruz." diye konustu.

Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Magnus Boman ise sunlari kaydetti:

"Üç yildir devam eden premium partnerligimize yeni bir boyut kazandirmaktan mutluluk duyuyoruz. Ilk senemizde sadece bir otomobil degil yasam tarzi sunacagimizi söylemistik. Biz insan odakli bir markayiz. Yolcularimizi ve etrafimizdaki insanlari önemsiyoruz. Iklim degisikligi çalismalarimizin ana basliklarindan biri. Dünyayi daha iyi bir yer haline getirmek için otomotiv sektörüne büyük sorumluluk düsüyor. Volvo olarak gelecek nesillere daha iyi bir dünya birakmak için çalisiyoruz. Sorunun bir parçasiysak, çözümün de bir parçasi olmaliyiz. 2030 yilina kadar tamamen elektrikli bir otomobil sirketi olmayi planliyoruz. Bizimle ayni kaygilari paylasan Besiktas'a sarj edilebilir araçlarimizi sunmaktan gurur duyuyoruz."

Tanitimda kullanilan aracin sarj ünitesini baskan Ahmet Nur Çebi ve Boman birlikte takarken, Boman ayrica teknik direktör Sergen Yalçin ve takim kaptani Atiba'ya sembolik olarak araç anahtari teslim etti.

Kaynak: AA