Trabzonsporlu Taraftarlar, Nwakaeme'nin Heykelini Yaptirdi

Trabzonsporlu taraftarlar, bordo-mavililerin yildiz futbolcusu Anthony Nwakaeme’nin heykelini yaptirdi.

Trabzonspor’a 20 Agustos 2018 tarihinde imza atmasinin ardindan ortaya koydugu performansla bordo-mavili taraftarlarin büyük bir sevgisini kazanan Anthony Nwakaeme’nin kasketli heykeli yapildi. Trabzon’un Ortahisar Ilçesi Deliklitas mevkiinde bulunan bir akaryakit istasyonunun önüne yapilan heykel görenlerin dikkatini çekiyor.

"NWAKAEME TRABZONSPOR ILE ÖZDESLESSIN ISTEDIK"

Bulutlar Petrol Istasyonu Müdürü Hüseyin Çelik, Nwakaeme’nin heykeli ile ilgili yaptigi açiklamada, "Patronumuz Mustafa Bulut ve arkadasinin akillarina yabanci oyuncularla ilgili olarak böyle bir fikir gelmis. Nwakaeme, Trabzonspor’a gelmis en iyi yabancilardan biri. Çok istekli ve arzulu oynuyor. Yerli oyuncularimiz onlardan daha iyi ama son gelen yabancilara bakildigi zaman Nwakaeme’nin heykelini dikelim istediler. Diger yabancilara da örnek olsun. Son dönemlerde oynadigi futbolla gönlümüze taht kurmustur. Bizde oyuncunun heykelini 6 ay içersinde bitirdik" dedi.



"HABERI YOK ONA SÜRPRIZ YAPACAGIZ"

Maliyetin bir önemi olmadigini belirten Çelik, "Bizim için önemli olan maliyet degil, Trabzonspor sevgisidir. Nwakaeme’yi çok sevdigimiz için böyle bir sey yaptik. Insallah bu da oyuncuya doping olur ve bu sezon sampiyon oluruz. Olacagimiza da inaniyorum" dedi.

Nwakaeme’yi en kisa zaman içerisinde davet edeceklerini belirten Hüseyin Çelik, "Maç yogunlugundan dolayi gelemiyorlar ama en kiza zaman içerisinde onu buraya davet edecegiz. Haberi yok burada ona sürpriz yapacagiz" ifadelerini kullandi.

FATIH BOZKURT: "HEYKELI GÖRÜNCE HEYECANLANIYORUZ"

Trabzonspor taraftarlarindan Fatih Bozkurt ise Nwakaeme’nin gönüllerindeki yerinin baska oldugunu belirterek, "Onu burada görmek hepimizi gururlandiriyor. Fenerbahçe’nin futbolcusu Alex’in heykelini diktiler. Bizde bunu burada gördügümüz zaman heyecanlaniyoruz. Çokta mutlu oluyoruz. Goller atmaya devam ettiginde kendini de yüceltiyor. Gönlümüzdeki yerini de yüceltiyor. Nwakaeme’nin takima her sezon katkisi vardi. Bu sezon ise etrafindaki oyuncularla birlikte daha çok katki vermesini bekliyoruz. En son maçta attigi golde çok güzeldi. Basarilarinin devamini diliyoruz. Onun basarisi Trabzonspor’un basarisi olarak bakiyoruz" diye konustu.

(Ozan Köse - Bekir Koca /IHA)

Kaynak: İHA