Trabzonspor Tur Için Roma'ya Uçtu

UEFA Avrupa Konfederasyon Ligi Play-off Turu rövans maçinda yarin deplasmanda AS Roma ile karsilasacak olan Trabzonspor, Roma’ya uçtu.

Türk Hava Yollari’na (THY) ait özel bir uçak ile saat 10.00’da Italya’nin baskenti Roma’ya hareket eden bordo-mavili kafilede 24 oyuncu yer aldi. Bordo-mavililerin yeni transferi Stefano Wilfred Denswil ise kafilede yer almadi.

Roma yolculugunun ardindan, Teknik Direktör Abdullah Avci ve Marek Hamsik bugün yerel saatle 17.30’da maçin oynanacagi Roma Olimpiyat Stadyumu’nda basin toplantisi düzenleyecek. Basin toplantisinin ardindan saat 18.00’de yine stadyumda yapilacak antrenmanin ilk 15 dakikalik bölümü basin mensuplarina açik olarak gerçeklestirilecek.

Trabzonspor’un 24 kisilik kamp kadrosu ise su isimlerden olusuyor: "Ugurcan Çakir, Erce Kardesler, M. Taha Tepe, Serkan Asan, Bruno Peres, Edgar Ie, Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo, Anders Trondsen, Ismail Köybasi, Berat Özdemir, A. Parmak, Emmanouil Siopis, Marek Hamsik, Yunus Malli, Anastasios Bakasetas, A.Kadir Ömür, Yusuf Sari, Anthony Nwakaeme, Gervinho, Djaniny Semedo, Fode Koita, Andreas Cornelius."

Kaynak: İHA