Tokyo Sampiyonu Milli Sporcular Nene Hatun Gemisiyle Bogaz Turunda Bulustu

Tokyo Olimpiyatlari’nda sergiledikleri basarilarla Türkiye’ye madalyalar kazandiran milli sporcular AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe ile Üsküdar’da düzenlenen Istanbul Bogaz Turu’nda bulustu. Programa katilim saglayan sporcular olimpiyat pastasi kesti.

2021 Tokyo Olimpiyatlari’nda farkli branslarda katildiklari yarismalarda dereceye giren milli sporcular Üsküdar’dan kalkis yapan Nene Hatun gemisiyle bogaz turuna çikti. Gerçeklestirilen programa AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, milli sporcular ve antrenörleri sagladi. Program sonunda Baskan Kabaktepe ile milli sporcular olimpiyat pastasi kesti. Program süresince bogaz turu gerçeklestirilen katilimcilara ikramlarda bulunuldu. Kürsü konusmalari sonrasi Baskan Kabaktepe ile milli sporcular hatira fotografi çektirip hediyelerini takdim etti.

"Gayretleriniz için hepinizi tebrik ediyorum"

Konusmalarina milli sporculari tebrik ederek baslayan AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, "Bir toplumun, ülkenin insasi ve gelismesi onun sadece sanayi de gösterdigi basari ile dogru orantili degil. Ayni zamandan spor ve sanatta yaptigi basarilarla da etkilidir. Bu çabayi her seye ragmen sürdürmeye devam eden genç kardeslerimizi tebrik ediyorum. Hocalarimiza da takdimlerimi sunuyorum. Çünkü siz bir toplumda en çok ihtiyaç duyulan rol model olacak kisilere yani yeni nesile örnek oluyorsunuz. Bu çaba ve gayreti gösterdiginiz için size imreniyorum. Amatör ve lisansli sporcu sayisinda ve ayni zamanda sadece takim degil bireysel sporcu sayisinda yasanan artista bizlerde desteklerimizi sürdürüyor, tesis sayilarimizi arttirmaya devam ediyoruz. Bugün siz degerli sporcularimizla Istanbul Bogazi’nin tadini birlikte çikariyoruz. Katilim saglayan tüm sporcu hocam ve arkadaslarimizi tebrik ediyor, Istiklâl Marsi’mizi diger olimpiyatlarda da arsa çikarmanizi diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA