Sivasspor Kafilesi Kopenhag'a Uçtu

DG Sivasspor, yarin deplasmanda FC Kopenhag ile oynayacagi UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu rövans maçi için Danimarka’nin baskenti Kopenhag’a gitti.

Kirmizi-beyazli ekip, Sivas Nuri Demirag Havalimani’ndan özel uçakla Kopenhag’a hareket etti. Kafileye Sivasspor yönetim kurulu üyeleri eslik etti. Sivasspor’da Teknik Direktör Riza Çalimbay, bugün TSI 18.30’da karsilasmanin oynanacagi Parken Stadyumu’nda basin toplantisi düzenleyecek. Sivasspor, karsilasma öncesindeki son antrenmanini da TSI 19.00’da bu statta gerçeklestirecek.

Yarin oynanacak olan maç Sivasspor ve Türkiye için büyük önem arz ediyor. Kirmizi-beyazlilar yarin rakibini 2 farkla yendigi durumda tur atlayacak ve ülke puanina da büyük katki saglayacak.

Teknik Direktör Riza Çalimbay, Kopenhag maçi kafilesine su futbolculari dahil etti:

"Ahmet Oguz, Ali Sasal Vural, Azubuike Okechukwu, Emre Satilmis, Fayçal Fajr, Hakan Arslan, Isaac Cofie, Jorge Felix, Koray Altinay, Leke James, Max Gradel, Muammer Yildirim, Mustapha Yatabare, Olarenwaju Kayode, Özkan Yigiter, Samba Camara, Sefa Yilmaz, Ugur Çiftçi, Ziya Erdal."

Kaynak: İHA