Samsunsporlu Oyuncu Yasin Öztekin, Bu Sezon Sampiyonluk Hedefine Ulasmak Istiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un kaptani Yasin Öztekin, ligde bu yil sampiyon olmak istediklerini belirtti.

Kirmizi-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, ligin ilk haftasinda Balikesirspor'a karsi 3 gol atan takim kaptani Yasin Öztekin'in açiklamalarina yer verildi.

Takim olarak henüz yüzde 100 hazir olmadiklarina isaret eden Yasin, "Her hocanin bir plani ve oyun sistemi, iyi ve kötü yanlari vardir. Bu, futbolcular için de geçerli. O yüzden bu sene yeni bir sistem, daha fazla önde baskili oynayan, çok fazla geri pas istemeyen Mehmet Altiparmak ile çalisiyoruz. Bu ligde eger sampiyon olmak istiyorsan, ileride oynayacaksin. Bu yüzden hocamizin düsüncesi iyi ve böyle olmamiz lazim. Mehmet hoca ile yeni bir takim olduk. Insallah onun istediklerini birer birer sahaya yansitiriz." ifadelerini kullandi.

Bu sene ilk defa kendisini kaptanliga hazir gördügünü aktaran golcü oyuncu, "Genç bir takimimiz var. Sonuçta herkesin önünde bir kariyeri var. Onlara yardimci olmak benim için gurur verici, o yüzden bu sene her seyimle herkese yardimci ve faydali olmak istiyorum. Ikinci kaptanimiz Hasan Kiliç da öyle. Ikimiz de elimizden geleni yapiyoruz. Hocamiz da bize güveniyor." degerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor'un ligin hem taraftari hem stadi hem de sehri ile en büyük takimi oldugunu vurgulayan Yasin, sunlari kaydetti:

"Sampiyon olmak kolay degil, bunu herkesin bilmesi lazim. Bir maç kazanip diger maçta istedigini yapamazsan olmaz. O yüzden geçen sene 70 puan topladik ama sampiyon olamadik. Bu sene lig daha zor oldu ama önemi yok. Hocamiz 3 kere arka arkaya sampiyon oldu. Öncelikle tebrik ediyorum onu. Bunu herkes basaramaz. Tecrübesi var ve bunu bize aktarmaya çalisiyor. Her gün idman yapip istediklerini yerine getirmeye çalisiyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor ama bütün arkadaslarimiz çalisiyor ve ilk maçimizi kazandik. Simdi Kocaelispor maçimiz var. Ona konsantre olup arzulu ve istekli olmamiz lazim. Hedefimiz hocalarimizla, taraftarimizla o maçin anini yasayip hep birlikte insallah istedigimiz sonucu almak. Sampiyon olmak istiyoruz ama çok erken, su an konusmamak herkes için iyidir. Tabii ki kalbimizde, aklimizda sampiyonluk var. Insallah bu sene hedefimize ulasmak istiyoruz. Süper Lig'de tekrar oynamak istiyorum ve bunu da Samsunspor ile yapmak istiyorum."

Kaynak: AA