Sacha Boey Açiklamasi 'Galatasaray'i Daha Büyük Kulüp Oldugu Için Tercih Ettim'

Galatasaray’in Fransiz futbolcusu Sacha Boey, transfer döneminde Iskoç ekibi Celtic’ten teklif aldigini ancak sari-kirmizililari daha büyük bir kulüp oldugu için tercih ettigini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövans maçinda Galatasaray yarin saat 21.00’de Recep Tayyip Erdogan Stadyumu’nda Danimarka ekibi Randers ile karsi karsiya gelecek. Müsabaka öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basin toplantisinda konusan sari-kirmizililarin yeni transferlerinden Sacha Boey, "Oynadigim tüm maçlar iyi geçti. Takim olarak da çok iyi sonuçlar aldik. Adaptasyon konusunda arkadaslarimin sagladigi kolayliklar bu sürecin iyi geçmesini sagladi. Bu süreçte önceligim kolektif bir oyun oynamak. Kendimi gelistirmek için buraya geldim. Sahada takim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" diye konustu.

Transfer döneminde Iskoç ekibi Celtic’ten teklif aldigini söyleyen 20 yasindaki futbolcu, "Evet, Celtic’ten transfer teklifi vardi. Burada Galatasaray daha büyük bir takim. Iki takima arasinda bir tercih yaparken Galatasaray daha büyük kulüp oldugu için Galatasaray’i tercih ettim" dedi.

Galatasaray’daki hedeflerini söyleyen Boey, sari-kirmizililari birinci çikarmak oldugunu ve bu yönde çalistiklarini ifade etti.

Galatasaray’i çocuklugundan bildigini söyleyen Fransiz futbolcu, sari-kirmizililarin Avrupa’daki maçlarini izledigini belirtti.

Sacha Boey, hücuma yardim etmeyi ve ortaya yapip, gol attirmayi sevdigini sözlerine ekledi.

Randers maçini da degerlendiren Fransiz futbolcu, "Çok önemli bir maç. Gruplara kalmak için bu maçi geçmek istiyoruz. Birinci hedefiniz Avrupa’da oynamak. Bunun için de iyi bir sekilde bitirecegimizi düsünüyorum" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA