PSG, Kylian Mbappe'nin Transferi Için Real Madrid'in 160 Milyon Avroluk Teklifini Reddetti

Fransa Birinci Futbol Ligi'nin (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Sportif Direktörü Leonardo de Araujo, yildiz futbolculari Kylian Mbappe'nin transferi için Ispanyol temsilcisi Real Madrid'in 160 milyon avroluk teklifini reddettiklerini bildirdi.

Araujo, basina yaptigi açiklamada, kulüp olarak Mbappe'nin Haziran 2022'de sona eren sözlesmesini uzatmak istediklerini ve ona 2 teklifte bulunduklarini söyledi.

Real Madrid'in Mbappe için yaptigi 160 milyon avroluk teklife deginen Araujo, Ispanya temsilcisinin bu teklifi resmi olarak her seyi yaptiklarini göstermek ve bir yil bekledikten sonra bonservis bedeli ödemeden Kylian Mbappe'yi tranfer etmek için yaptiklarini öne sürdü.

Araujo, "Real 2 yildir böyle davraniyor. Bu dogru degil hatta yasa disi çünkü oyuncu ile temasa geçtiler. Bu bizim için kabul edilemez. Yapilan dogru degil. Stratejileri sözlesmenin bitimine 1 yil ve transfer süresinin sona ermesine 7 gün kala teklifte bulunmak yönündedir. Real Madrid tekliflinin reddedilmesini istiyor çünkü Kylian'a her seyi yaptiklarini göstermek istiyorlar, böylece gelecek sene için onunla pazarlik yapmaya baslamak istiyorlar." seklinde konustu.

Real Madrid'in teklifini sözlü olarak reddettiklerini ve bu takimdan yeni teklifin gelmedigini ifade eden Araujo, "Mbappe gitmek istiyorsa onu tutmayacagiz ama bizim istedigimiz sartlarda olacak." dedi.

Araujo, Kylian Mbappe'nin takimdan ayrilmak istedigi için Real Madrid'in teklifte bulundugunu belirterek, "Eger Kylian gitmek istemedigini söylemek istiyorsa, o zaman gitmez çünkü bizim istedigimiz de bu." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA