Konyaspor Galibiyet Serisini Sürdürmek Istiyor

Ittifak Holding Konyaspor'un teknik direktörü Ilhan Palut lige galibiyetle baslamanin ve bu seriyi sürdürmenin önemli oldugunu söyledi.



Yesil-beyazli ekip Süper Lig'in 3. haftasinda 27 Agustos Cuma günü Adana Demirspor ile deplasmanda yapacagi maçin hazirliklarina devam etti.

Teknik direktör Palut, antrenman öncesinde gazetecilere yaptigi açiklamada sahada ekip ruhuyla mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Lige galibiyetle basladik ve güzel bir sekilde devam ediyoruz. Bu bizim için önemli. Takimimiz, ekip olarak mücadele ettigi sürece var. Isimler üzerinden yürüyen bir takim degiliz. Uzun vadede böyle devam ettigimiz sürece kazançli çikacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Maçlarda, taraftarla bulusmaktan duyduklari memnuniyeti dile getiren Palut, söyle devam etti:

"Taraftarin takimlara karsi bir özlemi var. Bunu ilk maçta da gösterdiler. Her zaman söylüyorum, futbol seyirciyle güzel. Bu iç sahada zaten itici güç, bir takimin kendi taraftariyla oynamasi. Biz deplasmanda da olsak taraftarin oldugu, futbolun dogasina uygun ambiyansin oldugu maçlar her zaman daha zevkli. Sonuçta futbol bir seyir oyunu. Sehir takimlari bu konuda önde. Adana Demirspor taraftari da destek anlaminda etkili bir taraftar. Insallah keyifli bir maç olur, güzel sonuçlarla ayriliriz"

Kaleci Ibrahim Sehic, sezon basindan bu yana takim olarak çok çalistiklarini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Adana Demirspor maçina da en iyi sekilde hazirlanmaya devam ediyoruz. Umarim güzel bir sonuçla dönecegiz. Benim tek motivasyonum, Konyaspor takimini lig tablosunda en yüksek yere tasimak, bu harika taraftarin bunu hak ettigini göstermek. Sadece Konyaspor'un basarisini düsünerek kendimi motive ediyorum."

Kaynak: AA