Kocaman Sampiyonlari Misafir Etti

Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Denizli’de yapilan Karate Turnuvasi’nda derece elde eden sporculari makaminda misafir etti.

Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün basarili karatecileri, Denizli’deki 7. Uluslararasi Dekai-Do Karate Sampiyonasi’nda 3 farkli birincilik kupasi ve toplamda 14 madalya kazanma basarisi gösterdi. Denizli’nin ev sahipligindeki turnuvaya Kocaeli’nin yani sira Ankara, Izmir, Istanbul, Sakarya, Bursa, Balikesir, Düzce, Manisa, Mugla, Antalya, Adana, Sanliurfa, Çanakkale, Konya, Diyarbakir, Afyon’dan 600 civarinda sporcu katildi.

Denizli’de yapilan turnuvada basarili olan sporculari makaminda kabul eden Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman “Yine gururlandik. Kartepemiz’in yildizlari deyim yerindeyse sov yapti. Denizli’de yapilan Uluslararasi Karate Turnuvasindan 3 farkli birincilik kupasi ve toplamda 14 madalya ile dönen Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik yildizlarini kutluyor. Her birini tek tek gönülden tebrik ediyorum. Kayseri’de düzenlenecek olan Yildizlar Türkiye Sampiyonasina katilacak çocuklarimiza da basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA