Kayserispor Teknik Direktör Hikmet Karaman Açiklamasi 'Tas Gibi Bir Takim Olacagiz'

'Taraftarimiza, sehrimize alkislanacak, izlenecek bir takim yapacagiz. Öyle futbol oynayacagiz. Bunun için hem transfer hem de önümüzdeki hafta oynayacagimiz Basaksehir maçi bizim için çok önemli'

Yukatel Kayserispor, Süper Lig'in üçüncü haftasinda 28 Agustos Cumartesi günü deplasmanda Medipol Basaksehir ile yapacagi maçin hazirliklarina devam etti.

Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, bu hafta önemli bir deplasman maçina gideceklerini söyledi.

Rakiplerinin iki maçlik periyotta kazanamadigini, mutlaka farkli bir bakis açisi olacagini, belki de kadroda degisiklikler olabilecegini belirten Karaman, her seye hazirlikli olduklarini ifade etti.

Kayserispor olarak kendilerini düsündüklerini ve oradan en iyi sonuçla geri dönmeyi hedeflediklerini kaydeden Karaman, "Sakat olan arkadaslardan Mensah'in geri dönmesi çok önemli. Thiam'in aramiza katilmasi, transferde pay sahibi olan kulüp baskanimiz ve yönetim kurulumuza tesekkür ediyoruz. Çok önemli bir transfer yaptilar. Hem Kayseri sehri adina hem Kayserispor kulübü adina. Berna baskan ve yönetim kuruluna tesekkür ederim." diye konustu.

Bir bölgede açiklari oldugunu ve bunu baskana söyledigini belirten Karaman, sunlari söyledi:

"O konuda da bildik oyuncu almak istiyoruz, bu bir gerçek. 2-3 sene top oynamamis, baska yere gitmis, 3-5 ameliyat olmus, 3-5 menajerle gelen oyuncu istemiyoruz. Bunlari hep yasiyoruz, çok önemli. Bildik oyuncu almamiz gerekiyor. Thiam bildik oyuncu. Su asamada istedigim bölgedeki oyuncu bildik, Avrupa'daysa da bildik olmasi gerekiyor. Oynamis olmasi gerekiyor. Orayi da kapattigimizda inaniyorum tas gibi bir takim olacagiz. Taraftarimiza, sehrimize alkislanacak, izlenecek bir takim yapacagiz. Öyle futbol oynayacagiz. Bunun için hem transfer hem de önümüzdeki hafta oynayacagimiz Basaksehir maçi bizim için çok önemli."

- Antrenman

Sari-kirmizili ekip, ligin üçüncü haftasinda deplasmanda Medipol Basaksehir ile yapacagi maçin hazirliklarina kulüp tesislerinde teknik direktör Karaman yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla devam etti.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, koordinasyon ve pas çalismalariyla sürdü. Antrenman, yari sahada çift kale maçla sona erdi.

Kaynak: AA