Kayserispor'da Basaksehir Mesaisi Sürüyor

Kayserispor, ligin 3. haftasinda deplasmanda oynayacagi Basaksehir maçinin hazirliklarini sürdürürken, Teknik Direktör Hikmet Karaman, “En iyi sonuçla dönmeyi hedefledik” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 3 haftasinda deplasmanda karsilasacagi Basaksehir maçinin hazirliklarini sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz kosunun ardindan isinma hareketleri yapti. Teknik çalisma ile devam eden antrenman, kisa alanda pas çalismasi ile sürdü.

Hikmet Karaman: “En iyi sonuçla dönmeyi hedefledik”

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, önemli bir deplasman maçina gideceklerini söyleyerek, “Evimizde ilk maçimizi oynadik. Simdi önemli bir deplasman maçina gidiyoruz. Rakibimiz 2 maçlik periyotta kazanamadi. Mutlaka farkli bir bakis açisi olacak ya da kadroda da bir degisiklikler olabilir. Her seye hazirlikliyiz. Biz de Kayserispor olarak kendimizi düsünüyoruz. Oradan en iyi sonuçla geri dönmeyi hedefledik. Dolayisiyla sakat olan arkadaslardan Mensah’in geri dönmesi çok önemli. Thiam’in transferinde pay sahibi olan baskanimiza ve yönetim kurulumuza tesekkür ediyoruz. Çok önemli transfer yaptilar. Hem Kayseri sehri adina hem de Kayserispor kulübü adina Berna Baskan ve yönetim kuruluna tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Bir bölgeye daha transfer ihtiyaci oldugunu ama bilindik bir oyuncu almak istediklerini dile getiren Karaman, “Bir bölge daha açigimiz var, baskanimiza söyledim. O konuda da bildik oyuncu almak istiyoruz. 2-3 sene top oynamamis, baska yere gitmis, 3-5 ameliyat olmus Özellikle bunu belirtiyorum. Bildik oyuncu almamiz gerekiyor. Su asamada istedigim bölgedeki oyuncu bildik, Avrupa’daysa bile bildik olmasi gerekiyor. Oynamis olmasi gerekiyor. Orayi da kapattigimizda inaniyorum tas gibi bir Kayserispor olacagiz. Taraftarlarimiza ve sehrimize alkislanacak, izlenilecek bir takim yapacagiz. Onun için hem transfer hem de önümüzdeki hafta oynayacagimiz Basaksehir maçi bizim için çok önemlidir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA