Kasimpasa, Galatasaray Maçinda Galibiyeti Hedefliyor

Teknik Direktör Cihat Arslan:'Sahaya kazanmak için çikacagiz' Lacivertbeyazli futbolcu Yusuf Erdogan:'Takimda güzel bir sinerji var. Büyük maçlari kazanmanin hazzi her zaman güzeldir. Tek hedefimiz Galatasaray maçini kazanmak'

Kasimpasa Teknik Direktörü Cihat Arslan, Süper Lig'in 3. haftasinda 29 Agustos Pazar günü sahalarinda Galatasaray ile oynayacaklari maça kazanmak için çikacaklarini söyledi.

Lacivert-beyazlilarda Senol Can'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen ve takimin basinda çiktigi ilk müsabakada galibiyet elde eden Arslan, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

Futbolculugu döneminde kaptanligini yaptigi ve sampiyonluk yasadigi kulübe teknik direktör olarak döndügünü belirten Cihat Arslan, "Tanidigim bir camia. O yüzden adaptasyon daha kolay gerçeklesti. Ilk maçta kazanmak mutluluk vericiydi. Ancak top kazanmada Süper Lig istatistiklerinin altinda kaldik. Basit top kayiplarinda da istatistigi biraz deldik maalesef. Eksiklerimizi bilerek oynayacagimiz büyük maça daha iyi hazirlanmamiz gerekiyor. Tamamlayici antrenmanlar yapiyoruz. Futbolcu kardeslerimizin motivasyonu gayet yerinde. Iyi mücadele etmeyi ve pozitif oyunu hedefliyoruz. Sahaya kazanmak için çikacagiz." ifadelerini kullandi.

Transfer çalismalari ve göreve geldikten sonra Ryan Donk'un kadroya dahil edilmesiyle ilgili Arslan, "Transferden çok elimizdeki oyunculara odaklaniyorum. Elimizdeki oyunculardan daha fazla verim almak istiyorum. Bize katki saglayacak, genç ve dinamizmine inandigimiz oyuncu olursa bünyemize katabiliriz. Ancak önceligimiz takimin gelismesi. Donk, lider bir oyuncu. Önemli özellikleri var. Geçmiste bu kulübe çok degerli hizmetler yapti. Ben onu hep büyük takim oyuncusu olarak gördüm. Su an hazir degil. Antrenmanlara basladi. Muhakkak bize çok katki saglayacaktir." diye konustu.

Iki haftasi geride kalan Süper Lig'de güçlü ve dengeli takimlarin bulunduguna dikkati çeken Cihat Arslan, "Çok degerli bir lig. Bu sezon herkes daha fazla özen gösterdi. Bazi kulüpler transferde sifir hata yapti. Hazir hale gelebilmek için daha fazla fedakarliga ihtiyacimiz var. Bunu saglamaya çalisiyoruz." seklinde görüs belirtti.

- Yusuf Erdogan: "Milli araya namaglup girmek istiyoruz"

Kasimpasali futbolcu Yusuf Erdogan ise sezona iyi basladiklarini ve çikislarini Galatasaray maçinda da sürdürmek istediklerini aktardi.

Ilk 2 müsabakada 4 puan elde ettiklerini hatirlatan 29 yasindaki kanat oyuncusu, "Saha avantajimizi kullanip milli araya namaglup girmek istiyoruz. Takimda güzel bir sinerji var. Her sey güzel gidiyor. Büyük maçlari kazanmanin hazzi her zaman güzeldir. Tek hedefimiz Galatasaray maçini kazanmak." degerlendirmesinde bulundu.

Cihat Arslan'in takimin basina geçmesiyle ilgili görüslerini aktaran Yusuf, "Cihat hoca bu lige ismini futbolcu ve teknik direktör olarak kazimis bir isim. Bu camianin da hamurunu bilen bir isim. Çok fazla yabancilik çekmedi. Güzel oldu. Ona da ilk maçini armagan ettik." ifadelerini kullandi.

Uzun bir aradan sonra taraftarlarina kavustuklari için mutlu olduklarini dile getiren Yusuf Erdogan, "Futbol seyirciyle güzel. Seyircimize kavustugumuz için mutluyuz. Seyircimizle bütün olan takimiz. Asilarini olsunlar, bizi desteklemelerini bekliyoruz. Insallah vakalarin bittigi sezon olur. Dolu statlarda oynamayi özledik." diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: AA