HJK Helsinki-Fenerbahçe Maçina Dogru

HJK Helsinki Teknik Direktörü Toni Koskela: 'Çok yagmur yagiyor, hava da rüzgarli. Sahanin yapay çim olmasi bizim için avantaj, rakip için dezavantaj''

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçinda yarin evinde Fenerbahçe ile karsilasacak Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'nin teknik direktörü Toni Koskela, yagisli ve rüzgarli havada yapay çim sahanin kendileri için bir avantaj oldugunu söyledi.

Karsilasmanin oynanacagi Bolt Arena Stadi'nda düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Fin teknik adam, "Çok yagmur yagiyor, hava da rüzgarli. Sahanin yapay çim olmasi bizim için avantaj, rakip için dezavantaj.'' ifadelerini kullandi.

Toni Koskela, Fenerbahçe'nin ilk maçtan daha farkli oynayacagini düsünmedigini belirterek, ''Bu yüzden biz de ilk oyuna göre fazla bir degisiklik yapmayi düsünmüyoruz, iki gol atip kazanmamiz lazim.'' degerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçeli yildiz oyuncu Enner Valencia'dan çekindigini vurgulayan Koskela, Mesut Özil'in de dünya çapinda kaliteli bir oyuncu oldugunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA