Hacikerimoglu'ndan Asirlik Çinari Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacikerimoglu, Trabzon’un Cumhuriyetle yasit kulübü Sebat Gençlik’i ziyaret ederek, göreve gelen baskan Cemil Kalkisim ve yönetim kurulu üyelerine basari diledi.

Trabzon futbolu ve bölge takimlarinin birlikteligi adina önemli tespitlerin yapildigi toplantida Sebat Gençligin Trabzon futbolu adina önemli bir misyonu bulunduguna dikkat çeken Mustafa Hacikerimoglu,”Trabzonspor’un geçmiste basarili oldugu dönemlerde Sebat Gençligin önemli bir yeri vardir. Bir ölçüde son yillarda sikça dile getirdigi pllot takim projesi resmi olmasa da geçmiste Trabzon’da vardi. Bunu da Sebat Gençlik basariyla yerine getirmis ve birçok önemli ismi önce Trabzonspor’a sonra da Türk futboluna kazandirmisti. Bu nedenle Akçaabat temsilcisi Trabzon ve türk futbolu için büyük önem tasiyor. Cumhuriyetle yasit bu kulübümüzün geçmiste yakaladigi basarilari tekrar etmesi için her türlü destegi vermeye haziriz” dedi.

Kirmizi Beyazli kulübün baskani Cemil Kalkisim’da Mustafa Hacikerimoglu’nun ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarini belirterek, “Bu ziyaret ve iyi niyet dilekleri bizlere büyük moral oldu. Türkiye Futbol Federasyonunda temsil edilmemiz ve sorunlarimizla yakindan ilgilendigi için sayin Mustafa Hacikerimoglu’na tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Birlikte yenilen yemekten sonra Mustafa Hacikerimoglu, Baskan Cemil Kalkisim ve yönetim kurulu üyelerine Milli takim formasi hediye etti.

Kaynak: İHA