Gustavo Açiklamasi 'Biz Buraya Bu Turu Geçmek Için Geldik'

Fenerbahçeli oyuncu Luiz Gustavo, HJK Helsinki ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövans maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Biz buraya bu turu geçmek için geldik" dedi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövans maçinda yarin deplasmanda Finlandiya ekibi HJK Helsinki ile karsilasacak. Mücadele öncesi düzenlenen basin toplantisinda konusan sari-lacivertli ekibin Brezilyali yildizi Gustova, yarinki maçi degerlendirerek, “Avrupa Ligi’nde devam edebilmemiz açisindan çok önemli bir maç. Biz buraya bu turu geçmek için geldik. Hazirliklarimizi bu dogrultuda tamamladik. Kosullardan bagimsiz olarak hocamizla birlikte sahaya yansitmaya çalistigimiz net bir felsefimiz var. Ne istedigimizi biliyoruz. Bunun için çok çalistik. Elimizden gelenin en iyisini yaptigimiz müddetçe sartlarin etkilemeyecegini düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Bireysel performansi ile ilgili de konusan Brezilyali oyuncu, “Benim bir felsefem vardir, benim için her zaman en önemli maç bir sonraki maçtir, o maç için en iyi sekilde hazirlanmaya çalisirim. Futbol oynamaktan çok keyif aliyorum. Futbola asigim ve dolayisiyla kendimi yüzde 100 sekilde isime vermeye çalisiyorum. Oynadigim kulübe ve takim arkadaslarima yardim edebilmek için” diye konustu.

Kaynak: İHA