Gaziantep'in Alman Orta Saha Oyuncusu Merkel, Basin Mensuplarina Konustu Açiklamasi

'Hem kulübün hem hocamizin güvenini bosa çikartmamak ve beklentileri karsilamak adina elimden gelenin fazlasini yapacagim' 'Tüm takim arkadaslarim beni bagrina basti. Kulüpteki herkes bana çok yardimci oldu'

Süper Lig'in 3. haftasinda 28 Agustos Cumartesi günü deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karsilasacak olan Gaziantep'in orta saha oyuncusu Alexander Merkel, basarili olmak için çaba sarf ettigini söyledi.

Merkel, kulüp tesislerinde basin mensuplarina yaptigi açiklamada, takima yeni katildigini ve geçen hafta ilk defa Besiktas maçinda forma giydigini hatirlatti.

Gaziantep'te bulunmaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Merkel, "Bu takima gelmis olmaktan dolayi çok mutluyum. Hocamiza ve kulübümüze çok tesekkür ediyorum. Hocamiz güvenerek beni ilk 11'e koydu. Ben de onun güvenini bosa çikartmamak için elimden geleni yaptim. Bundan sonraki karsilasmalarda hem kulübün hem hocamizin güvenini bosa çikartmamak ve beklentileri karsilamak adina elimden gelenin fazlasini yapacagim." diye konustu.

Besiktas maçinda yedek kulübesine degisiklik isareti yapmasinin iliskin soruya Merkel, "Maçtan önce hocamizla konustugumda yorulana kadar elimden geleni yapacagimi söyledim. Yorulduktan sonra ben takima bir sey katamayacaksam, takimin eksik oynamasindansa, taze bir kanla, taze bir oyuncuyla daha iyi olacagini düsünüyorum. Bence takim bir oyuncudan her zaman daha kiymetlidir. Bu yüzden ben takim oyuncusuyum." ifadelerini kullandi.

- "Tüm takim arkadaslarim beni bagrina basti"

Kente yeni geldigini ve çok gezme firsati bulamadigini belirten Alman futbolcu, ilerleyen zamanlarda her firsatta kenti tanimak istedigini ifade etti.

Kolay ve keyifli bir uyum süreci geçirdigini aktaran Merkel, "Gaziantep ile ilgili daha önceden de çok güzel seyler duymustum. Özellikle yemekler çok muhtesem. Su anda otelde konakliyorum. Daha sonra ailemi de getirecegim için sehri daha çok gezmek için vaktim olacak. Takim özelinde sunu söyleyebilirim; tüm takim arkadaslarim beni bagrina basti. Kulüpteki herkes bana çok yardimci oldu. O yüzden burada gayet uyumlu bir süreç geçiriyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA