Gaziantep Basketbol Basantrenörü Tutku Açik, Kamp Dönemini Degerlendirdi Açiklamasi

'Genel anlamda kampin gidisatindan çok memnunum' 'Umarim bu sene taraftarimizla birlikte hedeflerimizi yakalariz'.

ING Basketbol Süper Ligi takimlarindan Gaziantep Basketbolun basantrenörü Tutku Açik, oyuncularin kampta özveriyle çalistigini belirterek gidisattan memnun oldugunu bildirdi.

Yeni sezon hazirliklarini Bolu'da sürdüren Güneydogu ekibinin basantrenörü Tutku Açik, takim televizyonuna açiklamada bulundu.

Açik, takima yeni oyuncularin dahil oldugunu belirterek, "Genel anlamda mücadele gücü yüksek, tempolu oyuna müsait sahanin iki kenarinda, defansta, hücumda çok üst düzey sekilde mücadele edebilme hedefiyle yola çiktik. Belli bir düzeyde hatta istediklerimizi yapabilecek seviyede oldugumuzu biliyorum." ifadelerini kullandi.

Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Açik, söyle devam etti:

"Su ana kadar iki hafta geçirdik. Bu sürede çok özveriyle çalistilar. Genel anlamda kampin gidisatindan çok memnunum. Ufak tefek sakatliklarimiz oldu ama yaklasik 12 günlük kamp dönemimizin son günlerindeyiz. Teknik ve taktik olarak dikkatleri üs seviyedeydi. Tabii sezon baslangici. Beraber oynamamamin verdigi dezavantaj var. Bu kamp dönemi açikçasi bu tarz sikintilari giderme açisindan çok önemli. Dolayisiyla çok verimli bir dönem geçirdik."

Açik, taraftarin önünde basketbol oynamayi çok özledigini dile getirerek, "Oyuncu, taraftar varken daha çok motive oluyor. Umarim bu sene taraftarimizla birlikte hedeflerimizi yakalariz." yorumunda bulundu.

Kaynak: AA