Galatasaray-Randers Maçina Dogru

Sarikirmizili futbolcu Sacha Boey: 'Gruplara kalabilmek için bu maçi kazanmamiz gerekiyor. Ilk hedefimiz Avrupa'da oynamak' 'Celtic'in bir transfer istegi vardi ama Galatasaray daha büyük bir takim. Ikisi arasinda bir tercih yaparken büyüklügünden dolayi Galatasaray'i seçtim'

Galatasarayli futbolcu Sacha Boey, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Fransiz savunma oyuncusu, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövansinda yarin Recep Tayyip Erdogan Stadi'nda Danimarka temsilcisi Randers takimiyla yapilacak maçtan önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Karsilasmanin kendileri için çok önemli oldugunu anlatan Boey, "Gruplara kalabilmek için bu maçi kazanmamiz gerekiyor. Ilk hedefimiz Avrupa'da oynamak. Bunun için maçi iyi bir sekilde bitirecegimizi düsünüyorum." diye konustu.

Sacha Boey, Iskoçya'nin Celtic takimindan da teklif aldigini ancak büyüklügünden dolayi Galatasaray'i tercih ettigini belirtti.

Genç futbolcu, sari-kirmizili takima transfer süreciyle ilgili, "Celtic'in bir transfer istegi vardi ama Galatasaray daha büyük bir takim. Ikisi arasinda bir tercih yaparken büyüklügünden dolayi Galatasaray'i seçtim." dedi.

Kendisi açisindan Avrupa kupalarinda oynamanin önemine deginen sari-kirmizili futbolcu, "Galatasaray gibi büyük bir takima gelme amacim Avrupa sahnesinde yer almak ve her zaman sampiyonluk için oynamak. Bu benim için çok önemli." degerlendirmesini yapti.

Galatasaray'da çiktigi 4 resmi maçi degerlendiren 20 yasindaki sag bek, "Tüm maçlar iyi geçti. Takim olarak çok iyi sonuçlar adligimizi düsünüyorum. Bu süreçte takima adaptasyon için arkadaslarimin sagladigi kolayliklar sürecin iyi geçmesini sagladi. En büyük önceligim kolektif bir oyun oynamak. Kendimi gelistirmek için buraya geldim. Bunun için gerekli çalismalari yapacagim. Hedefimiz sahada takim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak." ifadelerini kullandi.

Hücumu seven bir bek oldugunu dile getiren Boey, "Benim sahada yaptiklarim, modern bir bekin yapmasi gereken seylerdir. Ofansif olarak takima yardim etmeyi çok seviyorum. Ileri çikarak ortalarla gol attirmayi seviyorum." seklinde görüs belirtti.

Kaynak: AA