Firat Gül Açiklamasi 'Keçiörengücü Felsefe Sahibi'

TFF 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Firat Gül, Keçiörengücü takiminin felsefe sahibi bir ekip oldugunu belirterek, sahaya kazanmak için çikacaklarini söyledi.

Turuncu-beyazlilar, 8 Agustos Cumartesi günü deplasmanda karsilasacagi Keçiörengücü maçinin hazirliklarini kulüp tesislerinde teknik direktör Firat Gül yönetiminde sürdürüyor. Isinma hareketleriyle baslayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalismasiyla devam etti.

“2 zorlu maç ile lige basladik”

Antrenman öncesi konusan Adanaspor’un Teknik Direktörü Firat Gül, ligdeki ilk 2 maçta istedikleri sonuçlari alamadiklarini belirtti.

Girdikleri pozisyonlari sonuçlandiramadiklarini aktaran Gül, “2 zorlu maç ile lige basladik. Maçlarla ilgili sunu söyleyebilirim iki maçi da kazanmaya en yakin olan takim bizdik. Girdigimiz gol pozisyonlarini dogru degerlendirebilsek belki su anda farkli seyler konusuyorduk” diye konustu.



“Keçiörengücü kolay bir rakip degil”

Deplasmanda karsilasacaklari Keçiörengücü maçi hakkinda da konusan Gül, rakibi iyi analiz ettiklerini söyledi.

Keçiörengücü takiminin felsefe sahibi oldugunu vurgulayan Gül, “Oyunun hem hücum tarafinda hem savunma tarafinda planli bir takim. Kolay bir rakip degil, sonuç itibariyla onlarda 2 haftadir galip gelemediler, onlarda galip gelmek isteyecektir, bizim de hedefimiz ayni. Sonuç itibariyla kim daha çok mücadele ederse, kim daha gayretli ve planli oynarsa onun istedigi olacaktir diye düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

“Ilerisi için herkes umutlu”

Adanaspor’un forvet oyuncularindan Samed Ali Kaya ise her maça kazanmak için çiktiklarini söyleyerek, sunlari kaydetti:

“Her maça takim olarak kazanmak için çikiyoruz. Ben de kendim bireysel olarak her maçta atabilecegim kadar gol atip katki saglamak istiyorum. Belirli bir gol hedefim yok. Her maça gol atmak için çikiyorum. Takimimiz yeni ilk maçlarda skor alamasak da ilerisi için herkes umutlu, insallah ilerleyen süreçte daha iyi olacagimizi düsünüyoruz.”

Kaynak: İHA