Fayçal Fajr Açiklamasi 'Kopenhag'i Yenebilecek Kapasitedeyiz'

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövans maçinda yarin deplasmanda FC Kopenhag ile karsilasacak olan DG Sivasspor’da orta saha oyuncusu Fayçal Fajr, “Takim olarak biz çok iyi bir takim oldugumuzu düsünüyorum. Bizim kapasitemiz var, rakip takimi yenebilecek kapasiteye sahibiz” dedi.

Sivasspor’un 33 yasindaki orta saha oyuncusu Fayçal Fajr, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ikinci maçinda yarin oynayacaklari Kopenhag müsabakasi öncesi Parken Stadyumu’nda basin toplantisinda konustu.

Fajr, “Bu maçin bizim için önemini bahsetmeye gerek yok. Bizim için çok önemli bir maç bu. Bizim kendi evimizde oynadigimiz maçin sonucunu hepimiz biliyoruz ama takim olarak biz gereken hazirliklari yaptik. Antrenmanlarimiz olsun, disiplinimiz olsun son derece yüksek. Hocamizdan gelen talimatlarimiz da belli. Hocamizin talimatlarini da uygulamaya çalisacagiz. Umarim buradan güzel bir sonuçla ayrilacagiz” diye konustu.



“Elimizden geleni yapacagiz”

Tecrübeli futbolcu, Kopenhag’i yenebilecek kapasitede olduklarini belirterek, “Ilk sonuç ne olursa olsun bizim üzerimizde bir baski olusturmuyor. Biz her maça yenmek gayreti ile çikiyoruz. Baski anlaminda bir baski hissetmiyoruz. Evet, kendi sahamizda yenildik. 2 farkla yenmemiz lazim bunun da bilincindeyiz ama bunu bir baski olarak degil. Savasilmasi gereken bir durum olarak görüyoruz. Takim olarak biz çok iyi bir takim oldugumuzu düsünüyorum. Bizim kapasitemiz var, rakip takimi yenebilecek kapasiteye sahibiz. Bazi sanssizliklarimiz oldu. Buraya eksik gelme durumlarimiz oldu. Bu da problem degil. Biz eksik de olsak, fazla da olsak elimizden gelen her seyi yapacagimiza eminim” ifadesini kullandi.

Kaynak: İHA