Eregli Belediyespor'da Iç Transferde Imzalar Atildi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kdz. Eregli Belediyespor iç transferde 8 futbolcu ile anlasma sagladi.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona sampiyonluk parolasiyla hazirlanan Kdz. Eregli Belediyespor’da iç ve dis transfer çalismalari tüm hiziyla sürüyor.

Transfer komitesi Eregli Belediyespor altyapisindan yetisen, kanat oyuncusu Abidin Uslu, forvet Berkan Bektas, orta saha Berk Yasin Koç, stoper Emirhan Saltabas, stoper Taha Oruç ve kaleci Mert Sevket Sen ile anlasmaya vardi.

Eregli Belediyespor Kulübü 2. Baskani Ihsan Yazicioglu ise yaptigi konusmada sunlari söyledi: Iç transferde 6 futbolcumuzla anlastik. Daha önce altyapilarda hizmet ettiniz, sizler bu sehrin gelecegisiniz. Çalisarak formayi almak sizin elinizde. Size inaniyoruz ve güveniyoruz. Hepinize hayirli ve ugurlu olsun.”

Kulüp 2. Baskani Ihsan Yazicioglu ve As Baskan Futbol Sube Sorumlusu Deniz Koca, Futbol Sube Sorumlusu Sercan Demir, Kadin Futbol - Altyapilar Sorumlusu Kerim Saglam ile Mali Isler Sorumlusu Recep Köksal futbolcularla fotograf çektirerek hayirli ugurlu olmasi temennisinde bulundu.

Öte yandan iç ve dis transfer çalismalarini titizlikle sürdüren Kdz. Eregli Belediyespor, 2016 yilindan bu yana takimin formasini giyen stoper Emre Berkan Kahvecioglu ve geçtigimiz yil transfer edilen sol bek Hüseyin Orhan ile yeniden anlasmaya vardi. Iç ve dis transfer görüsmelerinin devam ettigi ögrenildi.

Kaynak: İHA