Elazigspor, Transfer Tahtasi Için Çabaliyor

Elazigspor’da 3 sezondur kapali olan transfer tahtasi için yönetim Istanbul ve Elazig’da girisimlerini sürdürüyor.

Son yillarda yasadigi maddi sikintilar nedeniyle TFF 3. Lig’e kadar gerileyen ve 54 yillik tarihinde 26 sezon sonra 3. ligde mücadele etmeye hazirlanan Elazigspor’da yönetim kurulu, yaklasik 3 sezondur kapali olan transfer tahtasini açmak için yogun çaba harciyor. Taraftar grubu baskani Serkan Çayir’in kulüp baskanligina seçildigi bordo-beyazli camia, Istanbul ve Elazig’da eski futbolcularla iletisime geçiyor ve transfer yasaginin kaldirilmasi adina imza bekliyor.

"Imza vermek istemeyen çogunlukta"

Elazigspor Basin Sözcüsü Fatih Çakar sürece iliskin yaptigi açiklamada, "Transfer döneminin sonuna dogru yaklasilirken Elazigspor Yönetim Kurulu Baskani Serkan Çayir ve Kulüp Genel Müdürü Eser Agcabay Istanbul’a giderek tahtanin açilmasina engel olan futbolcularin avukatlari ile uzlasma zemini arayacak. Yerli ve yabanci futbolcularinin bulundugu listede imzasini geri çekmek istemeyen futbolcular çogunlukta olurken geçmis yönetimlere küskün olmalari da gözden kaçmayan en büyük unsur" dedi.

Bu zorlu süreçte futbolcularla olan ikili dostluklarini kullanarak çözüm arayacagini belirten kulüp baskani Serkan Çayir, bu yolda herkesten dua ve destek istediklerini belirtti.

Kaynak: İHA