Didimli Jimnastikçiler Uluslararasi Sampiyonaya Katilacak

Aydin’in Didim ilçesinde faaliyet gösteren bir spor kulübü, 28-29 Agustos 2021 tarihinde Bulgaristan’da gerçeklesecek olan Uluslararasi Jimnastik Sampiyonasi’na katilacak.



Aerobik Jimnastik dalinda 21 ülkenin katilacagi Uluslararasi Jimnastik Sampiyonasi’nda Aydin’i temsil edecek sporcularin tamami Didimli sporculardan olusuyor. 21 ülke 522 sporcunun katilacagi sampiyonaya Didim’den 5 sporcu ve 1 antrenör katilacak. Aydin’i ve Didim’i temsil edecek sporcular arasinda, Azra Canpolat, Ada Eylül Bülbül, Naziye Yesilkaya, Defne Biçakçi, Ecrin Özçek ve Jimnastik Spor Kulübü Egitmeni Iryna Günal yer aliyor.

Sampiyonada Aydin’i temsil edecek sporcular, hedeflerinin Bulgaristan’da dereceye girerek Didim’e madalyalarla dönmek olduklarini ifade ederek kendilerine destek olan herkese tesekkür ettiler. Kapali spor salonunda gerçeklesen son antrenmani izleyen Didim Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, “Bulgaristan’da gerçeklesecek olan Uluslararasi Jimnastik Sampiyonasi’nda Aydin’i temsil edecek sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA