Burak Elmas Açiklamasi 'Dogrunun Ve Adaletin Pesinden Ayrilmayacagiz'

Galatasaray Baskani Burak Elmas, dogrunun, adaletin pesinden ayrilmayacaklarini ve sporun ileriye gitmesine katkida bulunacak her türlü eylemin arkasinda olacaklarini söyledi.

Galatasaray Baskani Burak Elmas, Galatasaray Lisesi’nin yeni müdürü Prof. Dr. Murat Develioglu’na yaptigi ziyaret sonrasi GS TV’YE gündeme dair açiklamalarda bulundu. Baskan Elmas, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Bu sorunun baska bir önemi daha var. Burasi Galatasaray Spor Kulübü’nün dogdugu ocak ve Türkiye’de birçok mücadeleyi bu okuldan mezun olan Galatasaraylilarin katkisiyla dogrunun pesinden, adaletin pesinden ayrilmadan büyük mücadeleler vermis bir camia. Dolayisiyla bizler yilmadan, geri adim atmadan, dogrularin, adil kararlarin ve sporun ileriye gitmesine katkida bulunacak her türlü eylemin arkasinda olacagiz" diye cevap verdi.

Elmas, 21 yil önce kazanilan UEFA Süper Kupa’nin yil dönümüyle ilgili olarak ise, "Galatasaray ilklerin kulübü. Ilk ve teklerin. Biz onu yaptik Galatasaray Spor Kulübü olarak ondan sonra bir daha olmadi. Ümit ediyorum ki hocamin görev süresinde ve bizim görevimiz süresinde beraber kutladigimiz böyle bir kupaya daha yakinlasiriz" dedi.



"Son derece iyi, genç, potansiyelli bir takimimiz var"

Futbol takiminin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Danimarka temsilcisi Randers ile oynayacagi rövans maçi öncesi Burak Elmas, "Yeni bir takim kuruyoruz belli bir strateji dahilinde. Avrupa’da mücadele edip oyuncularimizin tecrübe kazanmasini, ileride dedigimiz o kupalara tekrar gitmenin yolu bu tür maçlarda tecrübe kazanmak ve galip gelmekten geçiyor. O yüzden ben takimimiza güveniyorum. Son derece iyi, genç, potansiyelli bir takimimiz var. Onun için umarim bir sonraki grup asamasina katilip, orada da basarili bir sonuç elde edecegiz. Ileriye dönük kuvvetli bir adim atmis olacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA