Antalyaspor'da Çaykur Rizespor Hazirliklari

Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, cuma günü sahasinda karsilasacagi Çaykur Rizespor maçi hazirliklarini sürdürdü. Hollandali defans oyuncusu Sherel Floranus için sürpriz dogum günü kutlamasi yapildi.

Süper Lig’e istedigi gibi bir baslangiç yapamayan FT Antalyaspor, sahasindaki Çaykur Rizespor maçini kazanarak ilk 3 puanini almak istiyor. Göztepe karsisinda uzatmalarda 3 puani kaçiran Antalyaspor, Fenerbahçe maçinda ise buldugu pozisyonlara ragmen puani getirecek golleri atamamisti.

Cuma günü saat 20.30’da Çaykur Rizespor’u agirlayacak olan FT Antalyaspor, bu karsilasmanin hazirliklarina devam etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ersun Yanal idaresindeki antrenmanda kirmizi-beyazlilar, kosu ve isinma hareketlerinin ardindan pas çalismasi yapti. Antrenman yari sahada çift kale taktik agirlikli maçla sona erdi.

Dogum günü kutlamasi

Tam kadro hazirliklarini sürdüren Antalyaspor’da antrenman sonrasi Hollandali defans oyuncusu Sherel Floranus için sürpriz dogum günü kutlamasi yapildi. Takim arkadaslari Floranus’un 24. yasini, genç futbolcunun üzerine un döküp basinda yumurta kirarak kutladi. Floranus, daha sonra getirilen pastayi kesti ve arkadaslarina ikram etti.

Kaynak: İHA