Alexander Merkel Açiklamasi 'Baklava Ve Kebaba Dikkat Etmem Lazim'

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transferlerinden Alexander Merkel, "Baklava ve kebap tatma sansim oldu. Gerçekten çok güzel tatlari var ama dikkat etmem lazim çünkü; kendimi kaptirirsam formumu koruyamam" dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karsilasacak olan Gaziantep Futbol Kulübü sezonun ilk galibiyeti için çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Teknik Direktör Erol Bulut’un önderliginde gerçeklestirilen antrenmanin ardindan takimin yeni transferlerinden deneyimli orta saha oyuncusu Alexander Merkel, Yeni Malatyaspor karsilasmasinda sezonun ilk galibiyetini almayi hedeflediklerini ifade etti.

Takim oyuncusu oldugunu söyleyen Merkel, elinden gelenin iyisini yapmaya çalistigini belirtti.

29 yasindaki orta saha, Gaziantep’e geldikten sonra baklava ve kebabin tadina baktigini belirterek, "Gerçekten çok güzel tatlari var ama dikkat etmem lazim çünkü kendimi kaptirirsam formumu koruyamam" diye konustu.



“Elimden gelenin en iyisi yapmaya çalisacagim”

Transferinin ardindan takimdaki uyum süreci hakkinda degerlendirmelerde bulunan Kazak asilli Alman orta saha oyuncusu Alexander Merkel, geçtigimiz hafta oynanan Besiktas maçinda iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, “Öncelikle buraya geldigim için çok mutluyum. Kulübümüze ve hocamiza beni tercih ettikleri için tesekkür ediyorum. Hocamiz, Besiktas karsilasmasinda bana güvenerek ilk 11’e koydu. Hocamizin güvenini bosa çikarmamak için maç boyunca elimden geleni yaptim. Bundan sonraki karsilasmalarda da hocamizin güvenini bosa çikarmamak için de elimden gelenin en iyisi yapmaya çalisacagim. Büyük bir takima karsi oynadik, bizim için zorlu bir maç olacagini biliyorduk. Çok iyi mücadele ettik. Son dakikalarda 1 gol atip maçi da kazanabilirdik ama en azindan berabere kaldik. Ben maçtan önce soyunma odasinda hocamizla konustugumuzda gücüm tükenene kadar mücadele edecegimi söylemistim. Yorulduktan sonra eger takima bir sey katamayacaksam takim bir kisi eksik oynayacagina hazir bir oyuncunun oynamasi daha iyidir. Belki benim yerime girecek oyuncunun atacagi gol ile maçi da kazanabilirdik. Bence takim tek bir oyuncudan daha kiymetlidir. O yüzden de ben bir takim oyuncusuyum” açiklamasini yapti.

“Baklava ve kebaba dikkat etmem lazim”

Süper Lig’in 3. haftasinda oynanacak olan Yeni Malatyaspor karsilasmasinda 3 puan hedeflediklerini dile getiren Merkel, Gaziantep lezzetlerinden olan baklava ve kebap yemeye formundan dolayi dikkat edecegini söyleyerek, “Su anda Yeni Malatyaspor maçi için fazla bir sey söylemeyecegim. Çünkü biz Besiktas maçinin analizini yapmistik henüz Yeni Malatyaspor’a yönelik analizlerimizi yapmadik. Yeni Malatyaspor’un da analizini yapacagiz, planlarimiz da olacak. Sehri gezme firsatim çok fazla olmadi çünkü antrenman ve maç yogunlugumuz var. Gaziantep ile alakali her zaman çok güzel seyler duymustum. Özellikle yemekler burada muhtesem. Takim beni gerçekten bagrina basti. Kulüpteki herkes bana bu konuda yardimci oldu. Su anda çok güzel bir uyum süreci geçiriyorum. Önümüzdeki süreçlerde daha da iyi olur umarim. Türkiye’deki taraftarlarin gerçekten çok iyi bir bilinirliligi var. Stadimiz da çok iyiydi, taraftarlarimiz da çok iyiydi. Onlarin karsisinda oynamak büyük bir keyif. Baklava ve kebap tatma sansim oldu. Gerçekten çok güzel tatlari var ama dikkat etmem lazim çünkü; kendimi kaptirirsam formumu koruyamam” diye konustu.

Kaynak: İHA