Akan, 'Dogru Karakter Ve Dogru Sporcu Kimliklerini Aramiza Kattik'

Serik Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Akan “Serik Belediyesporun hedeflenen noktalara gelmesi adina takim olarak özveriyle çalistigimiz bir kamp dönemi geçirdik” dedi.

Serik Belediyespor Afyonkarahisar’da gerçeklestirdigi 2021-2022 sezonu 3. Etap hazirliklarini tamamladi. Teknik Direktör Akan, Afyonkarahisar kampini ve yeni sezon öncesi görüslerini dile getirdi. Afyonkarahisar’da iki etapta gerçeklesen kampi degerlendiren Akan, “Hem oyun hem de ihtiyacimiz olan mevkilerimizin eksiklerini görme açisindan verimli bir kamp oldugunu düsünüyorum. Bu sezon oyunumuz ve oyun gücümüzle birlikte kalitemizin de daha yukari seviyelere çekmek durumunda oldugumuz bir yil olacak. Oyuncularimin istenilenleri dikkatle, ciddiyetle ve coskuyla yapma çabasi ileriye dönük beni ve ekibimi umutlandirmakta” ifadelerini kullandi.

“Dogru karakter ve dogru sporcu kimliklerini aramiza kattik”

Takima dogru ve karakterli oyuncularin dahil oldugunu vurgulayan Bülent Akan, “Bu sezon yeni bir takim kurdugumuz için uyumun ve gelisimin daha hizli bir sekilde devami açisindan mevkisel eksiklerimizi gidermemiz gerekiyordu. Yönetimimiz tarafindan çok ince elenip sik dokunarak dogru karakter ve dogru oyuncu kimliklerini aramiza kattik. Serik Belediyesporun hedeflenen noktalara gelmesi adina takim olarak özveriyle çalistigimiz bir kamp dönemi geçirdik. 23 Agustos itibariyle kampimiz bitti. 26 Agustosta Antalyada top basi yapacagiz ve ligin ilk maçi olan Kahramanmarasspor maçina hazirlanacagiz” dedi.



“Taraftarlarimiz dogru zamani beklesin”

Son olarak taraftarlarimiza seslenen Teknik Direktörümüz Bülent akan “Taraftarlarimizin maç sonunda keyif aldigi baskin ve güçlü oyun oynayan futbolun dogrularini yapan bir takim yapmaya çalisiyoruz. Takdir edersinizki bu çok kisa bir zamanda olmayacak. Bu Bir süreç ve olgunluk gerektiriyor, her hafta üzerine koyan bir takim olacak Dogru zaman geldiginde ortaya koyduklari vefayi, sabri ve özveriyi onlarin kalplerinde huzur, agizlarinda çok hos bir tat birakan o duygularin karsiligini hep beraber alacagimiz bir takimimiz olacak diye konustu.

Serik Belediyespor 28 Agustos’ta sahasinda Alanya Kestelspor ile hazirlik maçi yapacak.

Kaynak: İHA