Adanaspor, Ankara Keçiörengücü Maçinin Hazirliklarini Sürdürdü

Teknik direktör Firat Gül:'Kim daha çok mücadele ederse, gayretli ve planli oynarsa onun istedigi olacaktir”.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, 28 Agustos Cumartesi günü deplasmanda karsilasacagi Ankara Keçiörengücü maçinin hazirliklarina devam etti.

Turuncu-beyazlilar, kulüp tesislerinde teknik direktör Firat Gül yönetiminde antrenman yapti.

Teknik direktör Gül, antrenman öncesi gazetecilere, ligin ilk maçlarinda istedikleri sonucu alamadiklarini söyledi.

Iki zorlu maçla lige basladiklarini belirten Gül, "2 maçi da kazanmaya en yakin olan takim bizdik. Girdigimiz gol pozisyonlarini dogru degerlendirebilsek belki su anda farkli seyler konusuyorduk." dedi.

Keçiörengücü takiminin felsefe sahibi bir takim oldugunu ifade eden Gül, "Oyunun hem hücum tarafinda hem savunma tarafinda planli bir takim. Kolay bir rakip degil, sonuç itibariyla onlar da 2 haftadir galip gelemediler, onlar da galip gelmek isteyecektir, bizim de hedefimiz ayini. Kim daha çok mücadele ederse, kim daha gayretli ve planli oynarsa onun istedigi olacaktir diye düsünüyorum." diye konustu.

Turuncu-beyazli takimin forvet oyuncusu Samed Ali Kaya da her maça kazanmak için çiktiklarini, her maçta bireysel olarak atabildigi kadar gol atmak istedigini belirterek, “Belirli bir gol hedefim yok. Her maça gol atmak için çikiyorum. Takimimiz yeni, ilk maçlarda skor alamasak da ilerisi için herkes umutlu. Insallah ilerleyen süreçte daha iyi olacagimizi düsünüyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA