2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'na Katilan Milli Sporcular, Bogaz Turunda Bir Araya Geldi

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe: 'Bir toplumda en çok ihtiyaç duyulan hususlardan bir tanesi de rol model olacak kisilerin ortaya çikmasidir. Sizler bu birinci olarak söyledigim husustaki çabanizla, basarinizla, gayretinizle gençlerimize ve gelecek nesillerimize rol model oluyorsunuz, bunun için de sizi tebrik ediyoruz' 'Siyasetin olimpiyati yok ama spora yatirimin, spora destegin olimpiyati olsa herhalde orada madalya alacak yönetimlerden birisiyiz. Onun altini da çizmek istiyorum'

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari'na katilan milli sporcular, AK Parti Istanbul Il Baskanliginin düzenledigi bogaz turunda bir araya geldi.

Bogaz turu etkinligi, spor camiasinin önde gelen isimlerini, sehirde faaliyet gösteren çesitli branslardaki basarili sporculari, takim antrenörlerini, sporcularin ailelerini ve spor yazarlarini bir araya getirdi.

Etkinlikte konusan AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, sporculari tebrik etti.

Sporculara imrendiklerini dile getiren Kabaktepe, söyle devam etti:

"Çünkü kiymetli kardeslerim kendi branslarinizda sporla ilgilenmeyi, sporun içinde olmayi basardiginiz ve bu basariyi gençlerimize, yasitlariniza örnek olusturacak bir sekilde sürdürdügünüz ayni zamanda bu mücadelenizle de ülkemizde, Avrupa'da, dünyada, olimpiyatlarda sampiyonluklar elde ettiginiz için tesekkür ediyoruz ve sizi tebrik ediyoruz. Bir toplumda en çok ihtiyaç duyulan hususlardan bir tanesi de rol model olacak kisilerin ortaya çikmasidir. Sizler bu birinci olarak söyledigim husustaki çabanizla, basarinizla, gayretinizle gençlerimize ve gelecek nesillerimize rol model oluyorsunuz, bunun için de sizi tebrik ediyoruz."

Kendisinin futbol lisansli bir sporcu oldugunu anlatan Kabaktepe, Türkiye'nin, gençlerin ve neslin geleceginin, sporda gösterilen basariyla dogru orantili oldugunu belirtti.

Türkiye'de sporcu sayisinda, lisansli, amatör, bireysel ve takim sporlarinda önemli bir gelisim gösterdiklerini kaydeden Kabaktepe, kapali spor sahalarindan açik alanlara kadar sadece takim sporlarinda degil, bireysel sporlarda da yüzlerle, binlerle ifade edilen tesisleri on binlere, yüz binlere çikaran bir siyasi iktidar dönemini yasamis olmanin ve bu hizmetleri yapmis olmanin da gururunu yasadiklarini ifade etti.

Kabaktepe, "Siyasetin olimpiyati yok ama spora yatirimin, spora destegin olimpiyati olsa herhalde orada madalya alacak yönetimlerden birisiyiz. Onun altini da çizmek istiyorum." diye konustu.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen ile Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim da yaptiklari konusmalarda basarili sporculari tebrik etti.

Kaynak: AA