Madencilerden Çaycumaspor'a Destek

Çaycumaspor’a madencilerden büyük destek geldi. Genel Maden Isçileri Sendikasina ve Amelebirligine bagli Çaycumali Madenciler Çaycuma Spor Formasi alarak kulübe destekte bulundular.

Isçi takimi olarak adlandirilan Zonguldak Futbol takimlarindan Çaycumaspor, Çaycumali madenciler tarafindan kulüp binasinda ziyaret gerçeklestirerek baskan ve yöneticilerle görüstüler. Finansal yönden sikinti yasayan spor kulüplerine bir nebze de olsa katki amaçli Forma satin alarak destek oldular. Amelebirligi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçin Yigit baskanliginda, Kulüp Baskani Teoman Temelkuran’i ziyaret eden Madenciler;

“Çaycumaspor kulübümüze sahip çikalim düsüncesi ile bu gün Forma aldik, Kombine biletlerimizi de alarak kulübümüzün ve Teoman Baskanin yaninda olacagiz” diyerek desteklerin devam edecegini belirttiler.

Baskan Teoman Temelkuran Madencilerin bu onurlu davranisinin kendilerini gururlandirdigini ve mutlu ettigini söyleyerek; ”Basta Amelebirligi yönetim kurulu üyesi Yalçin Yigit abimiz olmak üzere tüm Madenci kardeslerime tesekkür ediyorum. Çaycumalilarin takimina sahip çikiyor olmasi büyük onur, bu kulüp sizlerle birlikte en güzel yerlere gelecektir” dedi.

Kaynak: İHA