Galatasaray-Hatayspor Maçinin Ardindan

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan:'Çok pozisyona giren, hücum futboluna öncelik veren ve izleyenlere keyif veren bir Hatayspor olusturmak istiyoruz. Bunun için de zamana ihtiyacimiz var'

Atakas Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdogan, Süper Lig'de çok pozisyona giren ve hücum futboluna öncelik veren bir takim izletmek istediklerini söyledi.

Erdogan, Süper Lig'in 2. haftasinda Atatürk Olimpiyat Stadi'nda oynanan ve 2-1 kaybettikleri Galatasaray karsilasmasinin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Galatasaray'in sezonu erken açtigina deginen genç teknik adam, "Karsimizda oyun kurgusu oturmus, sezonu erken açmis ve Süper Lig'de en fazla resmi maç oynamis bir takim vardi. Maça baskiyla basladik. Kazandigimiz top sonrasinda golü bulduk. Sonra ister istemez skoru koruma amaçli geri çekildik, pas aralarini kapatmaya çalistik. Bunda da basarili olamadik. 1-1 zaten geldigini gösterdi. Ikinci yari kontratak düsündük. Savunmayi iyi yaptik ama hücumda kazandigimiz toplarda final paslarini daha iyi atabilseydik daha fazla pozisyona girebilirdik." diye konustu.

Ömer Erdogan, keyif veren bir Hatayspor olusturmaya çalistiklarini aktararak, "Geçen sene çok coskulu bir oyuncu grubu vardi. Bu da birden olusmadi. Birkaç hafta sonra tutturduk. Amacimiz önümüzdeki dönemlerde daha fazla çalisip, taraftarlarimiza ve spor kamuoyuna keyifli bir Hatayspor izletmek. Çok pozisyona giren, hücum futboluna öncelik veren ve izleyenlere keyif veren bir Hatayspor olusturmak istiyoruz. Bunun için de zamana ihtiyacimiz var." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA