Ünal Karaman Açiklamasi 'Kaybetmek Üzücü'

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, kaybetmenin üzücü oldugunu belirterek, oyun kalitelerini daha fazla gelistirmek için çaba göstereceklerini söyledi. Karaman, maglubiyeti “Lig basi kazasi” olarak degerlendirdi.

Süper Lig’in 2. haftasinda Göztepe, konuk ettigi Öznür Kablo Yeni Malatyaspor’a 1-0 maglup oldu. Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda mücadeleyi degerlendirdi.

Ünal Karaman, “Kaybetmek üzücü. Maçin basindan sonuna kadar baktigimizda futbolun dogrusunu yapmaya çalisan ve mücadele eden futbolumuz var. Yapmis oldugumuz paslar, üçüncü bölgeye tasidigimiz toplar bir anlam ifade etmeli. Girdigimiz pozisyonlarda daha erken bir gol bulabilseydik belki farkli bir sonuç olabilirdi bizim açimizdan. Kapanan ve oyunu oldukça sogutmaya yönelik oynayan rakibe karsi biz biraz daha hizlandirmaliydik ve final pasi tercihlerini daha etkili yapmaliydik. O konuda yetersiz kaldik. Tabii ligin basi ama iki haftadir baktigimiz zamanda takimizin vermis oldugu mücadele ve oynama istegi var. Bizim biraz daha oyun içi kalitemizi gelistirmemiz gerekiyor. Umarim bizi sevenlere ve destekleyenlere daha iyi sonuçlar armagan edebiliriz. Ben, oyuncularim ve taraftarimiz mutlu olmayi hak ediyor. Kabullenemiyorum bazen sakin kalmaya çalisiyorum. Lig basi kazasi diyelim ama her birimiz kendi payimiza düseni yapacagiz” dedi.

Karaman, yeni transferlerden sadece 1’inin ilk 11’de yer almasi sorusuna ise su sekilde yanit verdi:

“Her yapilan transfer oynayacak diye bir kural yok ama zaman içerisinde umuyor ve bekliyoruz ki biraz daha kalitelerini artirarak, kendilerini gelistirerek forma agirligini, aidiyetini hissederek daha uzun süre forma sansi bulacaklar.”

Kaynak: İHA