Manisa FK-Denizlispor Maçinin Ardindan

TFF 1. Lig’in 2. haftasinda Manisa Futbol Kulübü, sahasinda agirladigi Denizlispor’u 1-0 maglup ederek, puanini 6’ya yükseltti.

Maçin ardindan basin toplantisinda her iki takimin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu. Istanbulspor maçindan sonra Denizlispor maçini da kazanmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Manisa FK Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoglu, “Bu maçin zor geçecegini biliyorduk. Denizlispor’da yeni hoca degisikligi ve yeni transferlerle farkli olusum içerisinde olup, maça farkli çikacaklarini tahmin ediyorduk. Bunun neticesinde zor olan maçi baskimizla kendi lehimize çevirmeyi bildik. Maçin birinci devresinde karsimizda futbol oynamayi degil, futbol oynatmamayi isteyen bir Denizlispor vardi. Ama biz baskimizi devam ettirdik. Ikinci devrede ise kazandigimiz bir penaltiyla maçi lehimize çevirmeyi sagladik. Teknik heyetimizi ve tüm sporcu arkadaslarimizi mücadelelerinden dolayi kutluyorum” diye konustu.



Denizlispor cephesi

Tüm oyuncularini göstermis oldugu mücadeleden dolayi kutlayarak sözlerine baslayan Denizlispor Teknik Sorumlusu Serhat Gülpinar, “Bugün bütün oyuncularim inanilmaz bir özveri ve mücadele gösterdiler. Oyunun genelinde nasil dogru bir savunma yapilmasi gerekiyorsa onu en iyi sekilde yaptiklarini düsünüyorum. Hafta içi çalistiklarimizi çok iyi uyguladilar. Belki sansimiz olsa bir golümüz de olabilirdi. Önemli olan ilerisi için verdigimiz mesajdi. Bu da bizi fazlasiyla memnun etti. Penalti pozisyonuna geline insallah penaltidir. Penalti degilse, oyuncularimizin emegine çok yazik olur. Daha izlemedim ama penalti olmadigina iliskin çok sayida mesaj aldim. Burada 3 puani biraktik ama ilerisi için çok iyi sinyaller aldik. Insallah bu da ileride çok daha iyi geri dönüs seklinde olacaktir” dedi.

Kaynak: İHA