Irfan Buz Açiklamasi 'Çok Önemli Bir Galibiyet Aldik'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, çok önemli bir galibiyet aldiklarini belirterek, oyuncularini gösterdikleri performanstan dolayi tebrik etti.

Süper Lig’in 2. haftasinda Yeni Malatyaspor, deplasmanda Göztepe’yi 1-0 maglup etti. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda mücadeleyi degerlendirdi.

“Çok önemli bir galibiyet aldik”

Irfan Buz, “Geçen hafta kaybettigimiz müsabakan sonra çok zor bir deplasmana geldik. Burada bir reaksiyon göstermek zorundaydik ve takim halinde gösterdigimizi düsünüyoruz. 3 puan almak çok önemli. Futbolcularimi tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler. Kolektif anlamda her seyi yerine getirdiler. Sistemle alakali bir sey söylemek istiyorum: 3’lü, 4’lü veya 5’li oynarsiniz ama sonuçta önemli olan takimin bunu sahada göstermesi ve mücadele etmesi. Göztepe’ye baktiginizda bizden daha fazla topa sahipti. Bir tane direkten dönen toplari vardi ama bizim de tabii ki Tetteh ile 2-3 gol atma firsatimiz vardi. Onu da atmis olsaydik zaten maç bitmisti. Çok önemli bir galibiyet aldik” dedi.

Kaynak: İHA