Göztepe-Yeni Malatyaspor Maçinin Ardindan

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Irfan Buz: 'Çok önemli bir galibiyet aldik'.

Süper Lig'in 2. haftasinda deplasmanda Göztepe'yi 1-0 maglup eden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Irfan Buz, "Çok önemli bir galibiyet aldik." dedi.

Buz, maçtan sonra yaptigi degerlendirmede, ilk haftada aldiklari 5-1'lik maglubiyetin ardindan zor bir deplasmana çiktiklarini söyledi. Geçen hafta aldiklari skora reaksiyon göstermek zorunda olduklari bir maç oynadiklarini kaydeden Buz, söyle konustu:

"Bu reaksiyonu gösterdik. Bu ligde 3 puan almak önemli. Futbolcularimi tebrik ediyorum. Kollektif anlamda, oyun disiplini anlaminda istediklerimizi yerine getirdiler. Futbolda 3'lü, 4'lü, 5'li oynarsiniz ama bunu takimin göstermesi, mücadele etmesi önemli. Göztepe bizden daha fazla topa sahipti. Onlar da çalistilar, bir toplari direkten döndü. Tetteh ile 2. golü bulabilirdik. Çok önemli bir galibiyet aldik."

Buz, Besiktas'tan kaleci Utku Yuvakuran ile ilgili transfer çalismalarinin hatirlatilmasi üzerine, transfer çalismalarinin devam ettigini ancak henüz sonuçlanmayan transferler hakkinda yorum yapmanin dogru olmadigini söyledi.

Kaynak: AA