Galatasaray'da 5 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynadiklari Randers maçi 11’ine göre Hatayspor karsisinda 5 degisiklik yapti.

Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasinda Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Hatayspor ile karsilasiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynadiklari UEFA Avrupa Ligi’ndeki Randers maçinin 11’ine göre 5 degisiklik yapti. Terim; Yedlin, Alpaslan, Emre Kilinç, Emre Akbaba ve Mustafa Muhammed’in yerine Boey, Nelsson, Cicaldau, Feghouli ve Diagne’ye göre verdi. Sahaya kaptan olarak Muslera çikti.

Victor Nelsson ilk maçina çikti

Bu sezon transfer edilen Danimarkali futbolcu Victor Nelsson, sari-kirmizililar ile ilk maçina çikti. Dün lisansi çikarilan Nelsson, Hatayspor mücadelesine 11’de basladi.

22 yasindaki futbolcu, Danimarka’nin Kopenhag takimindan 7 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilmisti.

Falcao kadroda yok

Galatasaray’in Kolombiyali yildiz futbolcusu Radamel Falcao, Hatayspor maçinin 21 kisilik kadrosunda yer almadi. Falcao hafta içinde Randers ile deplasmanda oynanan mücadelede sonradan oyuna dahil olmustu.

Sari-kirmizililar, Hatay karsisina Fernando Muslera, Joey Boey, Christian Luyindama, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyali, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Sofiane Feghouli, Kerem Aktürkoglu ve Mbaye Diagne 11’i ile çikti.

Yedeklerde ise Ismail Çipe, DeAndre Yedlin, Alpaslan Öztürk, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Aytaç Kara, Baris Alper Yilmaz ve Emre Kilinç bekledi.

Galatasaray, T.T. Stadyumu’ndaki bakim çalismalarindan dolayi Hatayspor karsilasmasini Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynadi.

Kaynak: İHA