Fenerbahçe, Sahasinda 3 Puani 2 Golle Aldi

Sarilacivertli takim, Süper Lig'in 2. haftasinda Fraport TAV Antalyaspor'u Zajc ve Valencia'nin golleriyle 20 maglup etti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasinda agirladigi Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 maglup etti.

Ligin ilk haftasinda Adana Demirspor'u 1-0 yenen sari-lacivertli takim, ilk müsabakasinda Göztepe ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor'u agirladi.

Ülker Stadi'nda oynanan karsilasmanin ilk yarisinda Fenerbahçe hücumda etkili olamadi, Antalyaspor'un ise Güray Vural ve Amilton ile yakaladigi pozisyonlarda kaleci Altay Bayindir gole izin vermedi.

Ikinci yarida Fenerbahçe, daha baskili bir oyun sergiledi. Antalyaspor ise ani ataklarla etkili olmaya çalisti. Sari-lacivertli takim, 56. dakikada Bright Osayi-Samuel, 57. dakikada Kim Min-jae ve 85. dakikada Attila Szalai ile gole yaklasti ancak fileleri havalandiramadi.

Sari-lacivertliler, aradigi golü ise 89. dakikada ise Miha Zajc ile buldu. Bu golden sonra hiz kesmeyen Fenerbahçe, 90+2. dakikada Enner Valencia'nin fileleri havalandirmasiyla farki 2'ye çikardi.

Fenerbahçe, karsilasmadan 2-0 galip ayrildi. Bu sonuçla 2. galibiyetini alan sari-lacivertli ekip, puanini 6'ye çikardi. Ilk maglubiyetini yasayan Antalyaspor ise 1 puanda kaldi.

- Goller sonradan oyuna giren oyunculardan

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, sonradan oyuna dahil olan futbolcular Miha Zajc ile Enner Valencia kaydetti.

Karsilasmanin 65. dakikasinda Jose Sosa'nin yerine oyuna giren Zajc, 24 dakika sonra aglari sarsarak takimini öne geçirmeyi basardi. Mücadelenin 64. dakikasinda Muhammed Gümüskaya'nin yerine oyuna dahil olan Valencia ise 90+2. dakikada karsilasmanin skorunu belirleyen gole imza atti.

Ekvadorlu futbolcu Valencia, Fenerbahçe'de 14. golünü kaydetti. Sloven oyuncu Zajc ise sari-lacivertli formayla 5. kez gol sevinci yasadi.

Kaynak: AA