Erkan Sözeri Açiklamasi 'Oyuncularimi Gönülden Kutluyorum, Fiziksel Eksiklige Ragmen Bu Savasi Her Futbolcu Yapamaz'

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Bursaspor maçinin ardindan, "Oyuncularimi gönülden kutluyorum, fiziksel eksiklige ragmen bu savasi her futbolcu yapamaz" dedi.

TFF 1. Lig’in ikinci haftasinda evinde Bursapor’u 2-1 maglup eden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri maçin ardindan açiklamalarda bulundu.

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Biraz zamana ihtiyacimiz var. Türkiye’deki tüm takimlarin finansal sorun yasadigi gibi zaman zaman bizlerde yasadik, bu yüzden biraz geç takim yaptik. Yönetimimiz, Belediye Baskanimiz olaganüstü bu konuda özverili davranip, çözmeye gayret ediyorlar. Bu yüzden takim geç kurulunca ister istemez fiziksel, oyunsal eksikler göze çarpiyor. Yeni bir takim yapiyorsunuz, sifirdan bir takim yapiyorsunuz sonuçta o yüzden bunun sikintilarini zaman zaman yasiyoruz. Oyuncularima tesekkür ediyorum, tebrik ediyorum. bugün olaganüstü bir mücadele gösterdiler. Ben taraftarlarimiza su mesaji vermek istiyorum; bugün iyi seyler yaptik ama 7. haftadan sonra oturacak takimimiz. Daha sonra seri galibiyetler insallah baslayacak. Biz bu arada en az hasarla gitmek durumundayiz, en az puan kayiplariyla gitmek durumundayiz. Geçen hafta bunu basaramamistik. Bu hafta bunu basardik. Taraftarlarimiz merak etmesinler, bizlere, oyuncularimiza, yönetimimize inansinlar. Çünkü gerçekten özverili bir grup olduk. Yönetimiyle, baskaniyla, oyuncusuyla, asçisiyla, teknik heyetiyle iyi bir aile olduk. Rica ediyorum oyuncularimiza, yönetimimize, bizlere sosyal medyadan hakaretler oluyor. Tamam, elestirin ama hakaret olmasin. Biz büyük bir aileyiz. Bize destek verin, oyuncularimiz mahcup etmeyecekler. Bugün çok savastik sahada. Pozisyonlarimiz vardi. Her türlü aksiyon vardi. Bursaspor’u tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler. Ama ben oyuncularimi gönülden kutluyorum çünkü bu kadar fiziksel eksiklige ragmen bu savasi vermek, her futbolcu yapamaz. Yeni transferlerimizde bugün ayaginin tozuyla maça dahil oldu. Eren Tozlu ve Emircan’i oyuna aldik. Daha bir gün antrenmana çiktilar, antrenmansizlar. Emircan Covid oldu, Eren Tozlu 15 gündür kendi basina antrenman yapiyor. Buna ragmen oyuna girdiler, sanki 40 yillik Erzurumsporluymus gibi mücadele ettiler. Güzel bir galibiyet oldu hasarsiz geçtigimiz için mutluyuz. Oyunun içinde çok aksiyon oldugu için bizde gerildik. Zaman zaman hakemleri çok yorduk, kusura bakmasinlar” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA