Büyüksehir Belediye Erzurumspor-Bursaspor Maçinin Ardindan

Büyüksehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri:'Bugün her türlü aksiyon vardi. Futbolseverler için de güzel bir maç oldu' 'Güzel bir galibiyet oldu, hasarsiz geçtigimiz için mutluyuz' Bursaspor Antrenörü Ali Aköz:'Iyi oynadigimiz bir maçi kaybettik bu yüzden üzgünüz ama önümüzde bir maraton var. Bursaspor bu ligi en üst seviyede bitirecektir'

TFF 1. Lig'in ikinci haftasinda Bursaspor'u 2-1 maglup eden Büyüksehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, maçtan galibiyetle ayrildiklari için mutlu oldugunu söyledi.

Sözeri, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, ligin yeni basladigini ve biraz zamana ihtiyaçlarinin oldugunu belirtti.

Takimdaki transfer çalismalarinin çözümü için yönetimin çaba gösterdigini ifade eden Sözeri, "Yönetimimiz olaganüstü davraniyor. Takim geç yapilinca ister istemez fiziksel ve oyunsal eksiklikler göze çarpiyor. 3-4 kisi haricinde yeni bir takim yapiyorsunuz. Bunun sikintilarini zaman zaman yasiyoruz ama oyuncularimi tebrik ediyorum. Bugün olaganüstü mücadele ettiler." diye konustu.

Sözeri, maçta iyi seyler yaptiklarini anlatarak, sunlari kaydetti:

"Bugün aslinda iyi seyler yaptik ama fiziksel olarak 7-8. haftadan sonra özellikle takim oturacak ve insallah seri galibiyetler baslayacak. Biz bu arada en az hasarla gitmek durumundayiz. Geçen hafta bunu yapamamistik ama bu hafta bunu basardik. Taraftarlarimiz merak etmesinler sadece bizlere, oyunculara ve yönetimimize inansinlar. Bugün sahada çok savastik, verdigimiz ve girdigimiz pozisyonlar vardi. Bugün her türlü aksiyon vardi. Futbolseverler için de güzel bir maç oldu."

Yeni transferlerin de iyi bir mücadele sergiledigine dikkati çeken Sözeri, "Bursaspor'u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Yeni transferlerimizden Eren Tozlu ve Emircan'i oyuna aldik daha bir gün antrenman yaptilar buna ragmen oyuna girdiler sanki kirk yildir Erzurumspor'da oynuyormus gibi mücadele ettiler. Onlara da tesekkür ediyorum bu ailenin güzel bir parçasi oldular. Güzel bir galibiyet oldu hasarsiz geçtigimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandi.

Bursaspor Antrenörü Ali Aköz de iyi bir maç çikardiklarini dile getirerek, "Iyi oynadigimiz bir maçi kaybettik bu yüzden üzgünüz ama önümüzde çok uzun bir maraton var. Bursaspor bu ligi en üst seviyede bitirecektir." seklinde konustu.

Kaynak: AA