Süper Lig Ekibi Gaziantep'ten Besiktasli N'sakala'ya Ziyaret

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erol Bulut: 'N'Sakala'nin fenalasmasinin ardindan maçi hemen baslatmamaktan yana olduk ve futbolcunun durumunu ögrenmek istedik' Takim kaptani Günay Güvenç: 'Kendisinin yanindan geldim biraz sohbet ettik. Su an durumu gayet iyi'

Süper Lig'in ikinci haftasinda deplasmanda Gaziantep ile oynadigi maçta fenalasan Besiktasli futbolcu Fabrice N'Sakala'ya, Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Erol Bulut ile takim kaptani Günay Güvenç ziyarette bulundu.

Erol Bulut, ziyaretin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, futbolcunun rahatsizligi nedeniyle üzgün olduklarini söyledi.

Maç sirasinda yasananlara sasirdiklarini anlatan Bulut, "N'Sakala'nin fenalasmasinin ardindan maçi hemen baslatmamaktan yana olduk ve futbolcunun durumunu ögrenmek istedik. Umarim kisa zamanda yeniden sahalara döner." dedi.

Bulut, maçla ilgili bir soru üzerine de sunlari kaydetti:

"Maçin sonuna dogru iki net pozisyon kaçirdik. Bu pozisyonlarin birini degerlendirseydik bugün 3 puanla ayrilmis olacaktik. Futbolcularimi isteklerinden dolayi tebrik ediyorum. Sonuçta geçen senin sampiyonuna karsi oynadik ve lige iyi basladilar. Iyi bir maç oldu."

Gaziantep'in takim kaptani Günay Güvenç ise karsilasmanin bitmesiyle hemen hastaneye geldigini ifade ederek, sunlari söyledi:

"Futboldan çok önemli seyler var hayatta. Ilk basta saglik geliyor. Maçtan sonra direkt buraya geldim. Su an bütün tahliller yapildi, doktorlar gayet olumlu konusuyor. Kendisinin yanindan geldim biraz sohbet ettik. Su an durumu gayet iyi. Doktorlar bakiyor emin ellerde. Hepimize geçmis olsun."

- Maç sirasinda rahatsizlanmisti

Kalyon Stadi'nda oynanan karsilasmanin 71. dakikasinda topsuz alanda fenalasan N'Sakala, kendini yavasça yere birakmis, Kongolu oyuncu, saglik görevlilerinin ilk müdahalesinin ardindan sahaya giren ambulansla hastaneye kaldirilmisti. Besiktas Kulübünden yapilan açiklamada, "Futbol Takimimizin Gaziantep ile oynadigi müsabakada yasadigi rahatsizlik nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice N'Sakala, bilinci açik bir sekilde tedbir amaciyla hastaneye sevk edilmistir." ifadelerine yer verilmisti.

Kaynak: AA