Sergen Yalçin Açiklamasi 'Beraberlik Adil Bir Sonuç Oldu'

Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, deplasmanda 0-0 berabere kaldiklari Gaziantep Futbol Kulübü maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "N’Sakala’nin durumu oyuncularimizi ve bizi çok endiselendirdi ama çok sükür durumu iyi. Maçtaki sonuç da bence adaletli oldu" dedi.



Besiktas, Süper Lig’in 2. haftasinda deplasmanda Gaziantep FK ile karsilasti. Özellikle ikinci yarisi büyük heyecana sahne olan zorlu karsilasma golsüz esitlikle sona ererken, maçin 71. dakikasinda Besiktasli N’Sakala’nin fenalasarak hastaneye kaldirilmasi yürekleri agza getirdi. Maçin ardindan degerlendirmelerde bulunan Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, zor bir deplasman maçina çiktiklarini ve kazanamadiklari için üzgün olduklarini belirterek, N’Sakala’nin fenalasmasinin da takimi olumsuz yönde etkiledigini aktardi.

"N’Sakala’nin durumu oyuncularimizi ve bizi çok endiselendirdi"

Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Besiktas Teknik Direktörü Sergen Yalçin, "Oyuncumuz ciddi bir problem yasadi. Istemedigimiz durumlar ama olabiliyor bunlar. Suan oyuncumuzun durumu iyi. Oyuncularimiz çok endiselendi. Moralimiz çok bozuldu. Insallah böyle seyler bir daha yasanmaz" ifadelerine yer verdi.

"Beraberlik adil bir sonuç oldu"

Gaziantep deplasmanin zor oldugunu ve beraberligin iki takim için de adil sonuç oldugunu söyleyen Sergen Yalçin, "Gaziantep deplasmanlari bizim için zor oluyor. Ilk yari bizim için iyi geçmedi. Ikinci yarinin ilk bölümü çok iyiydik. Pozisyonlar bulduk ama degerlendiremedik. Son bölümde iki takim da etkiliydi. Iki takim da golü bulabilirdi. Bence beraberlik adil bir sonuç oldu. Takimimiz tam olarak hazir degil. Umarim bir kaç haftalik hazirlik dönemini iyi geçirerek lige ve sampiyonlar ligine iyi bir sekilde devam ederiz" ifadelerini kullandi.

"Takim henüz hazir degil, bir iki transfer daha yapacagiz"

Ligin basi oldugu için takimin henüz hazir olmadigini ve bunun biraz süreç alacagini aktaran Sergen Yalçin, "Sonradan oyuna aldigimiz oyuncular yeni geldi. Onlardan çok üst düzey performans beklemek suan için dogru degil. Yeni oyuncular zamanla takima alisacak. Larin de sakatliktan yeni çikti. Onu da yavas yavas kullanmaya çalisacagiz. Ligin henüz basi oyun anlaminda yeterli olmayabiliriz. Ama bunu toparlayacagiz. Bir iki transfer daha yaparak daha iyi olacagimizi düsünüyoruz. Sonrasinda ligi ve sampiyonlar ligini iyi bir sekilde götürecegimize inaniyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA