Petlas 2021 Türkiye Off-Road Sampiyonasi'nin Ikinci Yarisinda Iki Birinci Çikti

Denizli'de Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen Petlas 2021 Türkiye Off-Road Sampiyonasi'nda ikinci yarisinda iki birinci çikti.

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Doga Sporlari ve 4x4 Off-Road Spor Kulübünün (DENDOFF) organizasyonunda düzenlenen yarislar, Çakmak Mahallesi'ndeki Merkezefendi Belediyesi Off-Road Pisti'nde gerçeklestirildi.

Merkezefendi Kaymakami Adem Uslu ile Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan'in startini verdigi seyirci etabinda 35 yarismaci, 6 kilometre uzunlugundaki parkuru 3 kez turladi.

Birbirinden heyecanli anlara sahne olan yarislarda, genel klasman kategorisinde iki birinci çikti. Ertan Nacaroglu-Eray Pancar ikibi ile Mustafa Saray-Samet Zurnaci ekibi birinci oldu. Üçüncülügü ise pilotlar Bekir Baskal ile Emin Önder elde etti.

Yedi kategoride yapilan degerlendirmelerde sporculara madalya ve kupalari törenle verildi.

Ilçe Belediye Baskani Seniz Dogan, yaptigi konusmada, ulusal ölçekteki yarislara dördüncü kez ev sahipligi yapmanin heyecan ve gururunu yasadiklarini ifade etti.

TOSFED Sportif Kurulu Üyesi Metin Yilmaz da Petlas 2021 Türkiye Off-Road Sampiyonasi'nin ikinci ayagi olarak Denizli yarislarini gerçeklestirdiklerini belirterek, "Ilkini Ankara Kizilcahamam'da icra ettigimiz organizasyonun ikinci ayagini burada Merkezefendi Belediyesi ile DENDOFF'un ev sahipliginde yapiyoruz. Dün orman etabinin tamamlandigi yarislarda bugün seyirci etabini gerçeklestiriliyor. Petlas 2021 Türkiye Off-Road Sampiyonasinin diger ayaklari Antalya, Karabük, Sakarya, Sinop ve Kahramanmaras illerinde devam edecek." diye konustu.

Yarislari Iyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan ile diger protokol üyeleri de izledi.

Kaynak: AA