MKE Ankaragücü-Kocaelispor Maçinin Ardindan

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalci: 'Güçlü bir takim yaptik. Taraftarimizin henüz görmedigi bu ligin üstünde oyuncularimiz var' Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay: 'Bu karsilasma bize umut verdi'

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalci, TFF 1. Lig'in 2. haftasinda golsüz esitlikle biten Kocaelispor maçina iliskin, 30'a yakin pozisyonu golle neticelendiremediklerini söyledi.

Dalci, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, çok kazanmak istedikleri maçin ilk yarisinda istediklerini oyunu ortaya koyamadiklarini belirterek, "Gol pozisyonu üretemedik. Ikinci yari oyunun kontrolü bizdeydi. Kanatlardan yaklasik 30 gol girisimimiz neticelenmedi." dedi.

Yeni bir takim kuruldugunu ve sürece ihtiyaçlarinin oldugunu dile getiren Dalci, "Taraftari anliyorum, beklentileri yüksek. Güçlü bir takim yaptik. Taraftarimizin henüz görmedigi bu ligin üstünde oyuncularimiz var. Hedefe oynayan bir rakip karsisinda bu ligde 1 puan almak da önemli. Biraz sabir diyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Resit Akçay ise karsilasmanin kendilerine umut verdigini ifade etti.

Ankara'ya puansiz geldiklerine dikkati çeken Akçay, söyle konustu:

"Önemli bir müsabakaya çiktik. 1 puanla dönüyoruz. Saha durusumuz gayet iyi. Fiziksel olarak son 10 dakikaya kadar sahada kalan, ciddi pozisyonlar vermeyen bir oyun sergiledik. Ligin yabancisi gibi gözükebiliriz ama maçtan sonra gördük ki lige yabanci degiliz. Oynamaya yönelik istahimiz devam ediyor. Bu karsilasma bize umut verdi."

Kaynak: AA