Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Fiziksel Olarak Yiprandik'

Altinordu’nun Tuzlaspor’a 3-1 maglup oldugu maçin ardindan konusan Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, fiziksel olarak yiprandiklarini söylerken, Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker ise maçi hak ettiklerini ifade etti.



Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, maçtan sonra katildigi basin toplantisinda, rakiplerinin fiziksel anlamda kuvvetli oldugunu söyledi.



Ilk yarida rüzgara karsi oynadiklarini ve rakiplerinin bunun avantajiyla ilk devreyi 3-1 önde tamamladigini kaydeden Eroglu, söyle konustu: "Ikinci yarida skoru çevirmeye çalissak da yanasamadik. Devre arasina 2-1 girseydik daha avantajli olabilirdi. Fiziksel olarak yiprandik ama bu mazeret degil. Kazanarak ilerlemek futbolumuzu olumlu yönde etkileyecekti ama maglup olduk. Oyunun geneline baktigimizda pes etmeyen bir görüntü sergiledik. Ikinci yarida baskili bir oyun vardi ama pozisyonlari sonuçlandiramadik. Müsabakaya 8 akademi patentli oyuncumuzla basladik. Üzgünüz ama oyuncularimi ortaya koydugu futboldan ve pes etmemelerinden dolayi tebrik ettim."

"Daha iyi bir konuma geliriz"

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ugur Tütüneker ise maçi hak ettiklerini, geçen haftaki oyunu sergileyememelerine ragmen çok pozisyon ürettiklerini söyledi.

Altinordu’nun genç isimlerden kurulu kosan bir takim oldugunu belirten Tütüneker, "Altinordu’yu da tebrik ediyorum. Bu gençlerle bu performanslarindan dolayi takdir etmek lazim. Biz sezona çok geç girdik. Zamana ihtiyacimiz var taslarin yerine oturmasi için. Boluspor maçindan sonra 2 hafta ara var, ondan sonra daha iyi bir konuma geliriz" dedi.

Kaynak: İHA